اطلاعیه مهم امور دانشجویی در خصوص اعلام اسامی دانشجویان دارای اولویت اسکان در خوابگاه های پردیس برای نیمسال اول سال تحصیلی 97-96

به اطلاع دانشجویان متقاضی خوابگاه که جهت اسکان برای نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 در موعد مقرر ( اردیبهشت ماه96) ثبت نام کرده بودند، می رساند؛
با بررسی های صورت گرفته اسامی دانشجویان دارای اولویت اسکان در خوابگاه های پردیس طبق فایل پیوست تقدیم می گردد. موارد ذیل را نیز جهت راهنمایی بیشتر دانشجویان به اطلاع می رسانیم؛
• طبق مصوبه شورای اسکان، دانشجویان تحصیلات تکمیلی حداکثر 3 ترم در خوابگاه ها اسکان داده خواهند شد.( این 3 ترم از بدو ورود به دانشگاه لحاظ خواهد شد.)
• طبق مصوبه شورای اسکان، دانشجویان دختر تحصیلات تکمیلی، فقط در خوابگاه دکتر امید ( مصلی نژاد ) اسکان داده خواهند شد.
• طبق مصوبه شورای اسکان در خوابگاه پسران پردیس فقط دانشجویان پسر مقطع کارشناسی که تاکنون از خوابگاه استفاده نکرده و یا حداکثر 1 ترم در این خوابگاه بوده اند، در اولویت قرار گرفته اند. ( سهمیه استفاده دانشجویان پسر حداکثر 2 ترم می باشد.)
• زمان واریز اجاره بها و روش پرداخت آن طی اطلاعیه های بعدی اطلاع رسانی خواهد شد.
• اسامی خوابگاه های دخترانه غیر دولتی دارای مجوز نیز به زودی اعلام می گردد.
• برای سال تحصیلی97-96 علاوه بر خوابگاه های غیر دولتی دخترانه که فعالیت خواهند داشت،خوابگاه پسرانه غیر دولتی نور با ظرفیت حدود 200 نفر واقع در میدان فردوسی ( طبقات فوقانی درمانگاه خاتم الانبیاء(ص) )در شرف راه اندازی می باشد.