اطلاعیه مهم در خصوص ثبت نام وام عتبات و عالیات

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند، دانشجویانی که در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96 به سفر معنوی عتبات و عالیات مشرف شده اند و یا در سامانه عتبات دانشگاهیان ثبت نام کرده و قصد سفر دارند برای ثبت درخواست وام حداکثر تا سه شنبه 10 بهمن ماه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.bp.swf.ir  مراجعه کنند.

متقاضیان پس از ثبت درخواست وام جهت تحویل مدارک به امور دانشجویی نزد آقای شمشیرگران مراجعه کنند. مدارک لازم:

1- تشکیل پرونده وام ( در صورتی که دانشجو پرونده نداشته باشد).
2- تکمیل فرم درخواست وام عتبات (دانلود).
3- تحویل معرفی نامه وام ( این فرم صرفاً برای دانشجویانی صادر می شود که از طریق ستاد عتبات دانشگاهیان اعزام می شوند).
4- ارایه اسناد واریز هزینه صدور روادید و یا بیمه و در غیر اینصورت ارایه فتوکپی از گذرنامه که نشان دهنده ورود دانشجو به کشور عراق است.
5- در صورت متاهل بودن فتوکپی سند ازدواج

· مبلغ وام برای دانشجویانی که از طریق ستاد عتبات دانشگاهیان به عتبات می روند، متاهل: 15000000ریال مجرد: 10000000 ریال و سایر دانشجویان 7000000 ریال می باشد.
· مهلت ثبت درخواست و تحویل مدارک این وام حداکثر تا سه شنبه 10 بهمن ماه است.

آدرس کوتاه :