برگزاری مسابقه ی آشپزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه بجنورد


برگزاری مسابقه ی آشپزی به مناسبت دهه فجر در دانشگاه بجنورد

 

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد به مناسبت دهه فجر، مسابقه ی آشپزی کارکنان و استادان این دانشگاه برگزار شد.

بنا بر این گزارش هدف از برگزاری این مسابقات گرامیداشت ایام دهه فجر و ترویج استفاده از غذاهای سنتی و اصیل بجای فست فودها و ایجاد شور و نشاط در بین پرسنل دانشگاه بوده است.

در پایان مسابقه، داوری بر اساس طعم ، کیفیت و پخت مناسب و تزئین غذا صورت گرفت که گروه آقایان دکتر اکبر پاد و مهندس مجید شمشیرگران مقام اول، گروه آقایان جواد ناظری، ابوالفضل حسنقلی زاده و محسن رضایی و گروه آقایان سروش محمدپور، موسی یزدان پناه و خانم مریم نیازی مشترکاً مقام دوم و گروه خانم ها معینه سادات حجازی و دکتر حمیده نسب زاده و گروه آقایان مهندس مصطفی علی آبادی، سعید کریمی و مرتضی بیانی مشترکاً مقام سوم را کسب نمودند.

کانال اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه بجنورد: @universityofbojnord