برگزاری نشست هماهنگی دومین کنگره شهدای دانشجوی خراسان شمالی در دانشگاه بجنورد.

برگزاری نشست هماهنگی دومین کنگره شهدای دانشجوی خراسان شمالی در دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، نشست هماهنگی دومین کنگره شهدای دانشجوی خراسان شمالی با حضور روسا و نمایندگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و بسیج دانشجویی استان ، در این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن تقدیر از مشارکت دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان و بویژه بسیج دانشجویی در برگزاری باشکوه نخستین دوره کنگره شهدای دانشجوی استان گفت: امید است با بهره گیری از تجربیات به دست آمده  و شناسایی نقاط قوت و ضعف دوره قبل، دومین دوره کنگره را بصورت کامل تر و  جامع تری برگزار نماییم.

وی تأکید کرد:‌ ترویج و تبیین سیره و سبک زندگی شهدای دانشجو در فضای آموزش عالی و تبیین و ترویج ارزش‌های اصلی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با رویکرد سیره شهدای دانشجو وظیفه بسیار مهمی است که بایستی با همت و تلاش مضاعف به شایستگی آن را  به انجام برسانیم؛ تا نسل جدید از آثار و برکات آن بهره مند گردند.

وی بیان داشت: این کنگره در آذرماه و مقارن با ایام 16 آذر، روز دانشجو، در سال جاری برگزار خواهد شد.

دکتر جواد هراتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد نیز خواستار برنامه ریزی دقیق و منسجم در خصوص برگزاری کنگره شهدای دانشجو در جامعه دانشگاهی شد و گفت: اعضا نسبت به تشکیل کارگروه های درون دستگاهی خود و پیگیری مصوبات جلسات ستاد، هماهنگی و اقدامات لازم را انجام دهند .

عبدالله امینی فر، مسئول بسیج دانشجویی استان خراسان شمالی نیز ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص اقدامات انجام شده در راستای برگزاری دومین کنگره شهدای دانشجو استان و مرور مصوبات جلسات قبلی، گفت: مقرر گردیده است در راستای برگزاری دومین دوره کنگره شهدای دانشجو، به همت دانشگاه های استان، جشنواره های موضوعی و همایش علمی نیز برگزار گردد.

وی افزود : طبق بررسی ها و توافقات انجام گرفته در جلسات گذشته  جشنواره تئاتر استانی توسط دانشگاه آزاد اسلامی بجنورد، جشنواره ورزشی توسط دانشگاه علوم پزشکی استان،جشنواره ادبی توسط دانشگاه فرهنگیان و همایش علمی نیز توسط دانشگاه کوثر برگزار خواهد شد.

در ادامه روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی استان ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات و پیگیری های انجام گرفته در خصوص جشنواره های موضوعی، آمادگی خود را جهت همکاری لازم در برگزاری این کنگره اعلام کردند.

همچنین احکام اعضای ستاد دومین کنگره شهدای دانشجوی استان توسط دکتر احمد محقر، رئیس ستاد استانی و رئیس دانشگاه بجنورد ابلاغ گردید.

کانال اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه بجنورد: @universityofbojnord