برگزاری نشست کمیته ی علمی ستاد استانی هفته ی پژوهش و فناوری در دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، نشست کمیته ی علمی ستاد استانی هفته ی پژوهش و فناوری، در این دانشگاه برگزار شد.

دکتر امیدرضا دهقان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بجنورد با اعلام این خبر گفت: در این نشست، ضمن بحث و تبادل نظر، کارگروه های ویژه ای جهت بررسی و امتیازدهی پرونده ی پژوهشگران و فناوران استان تشکیل گردید.

وی افزود: پرونده های پژوهشی و فناوری در گروه های هفتگانه ی علوم پایه، فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پزشکی و دامپزشکی مورد ارزیابی قرار گرفت و پژوهشگران و فناوران برتر که امتیازهای لازم را کسب نمودند، انتخاب شدند.

دکتر امیدرضا دهقان تصریح کرد: نتایج بررسی های انجام شده، در جشنواره ی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان که در آینده ای نزدیک برگزار می شود؛ اعلام و از ایشان تقدیر خواهد شد.

کانال اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه بجنورد: @universityofbojnord