برگزاری چهارمین نشست هم اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه با موضوع ارتقای سواد رسانه‌ای

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، چهارمین نشست هم اندیشی وحدت حوزه و دانشگاه، با موضوع ارتقای سواد رسانه ای، در محل فرماندهی انتظامی خراسان شمالی، برگزار شد.

در این نشست ،دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن تقدیر از تداوم نشست های مشترک بین حوزه و دانشگاه گفت: تاکنون سه نشست مشترک با موضوعات فضای مجازی و بررسی آسیبِ اجتماعیِ طلاق و سواد رسانه ای برگزار شده است و درچهارمین نشست مشترک، موضوع ارتقای سواد رسانه ای مورد واکاوی قرار می گیرد.

در ادامه، سردار علیرضا مظاهری، فرمانده ی نیروی انتظامی خراسان شمالی اظهار داشت: موضوع فضای مجازی، علیرغم مزایایی که بر آن مترتب است؛ یکی از دغدغه های مهم مردم و مسئولین است و البته یکی از عوامل آسیب زای اجتماعی نیز می تواند باشد.

وی افزود: اقدامات سلبی در این زمینه به تنهایی موثر نیست و بایستی در حوزه ی پیش بینی و پیشگیری نیز تلاش مضاعفی صورت گیرد.

در ادامه، آقایان احسان عباسی و حجه الاسلام آزموده، استادان حوزه و دانشگاه، به ارائه ی مطالبی در حوزه ی تئوری های سواد رسانه ای پرداختند.

حجه الاسلام و المسلمین اسدالله جعفری، رئیس کل دادگستری خراسان شمالی نیز در این نشست، ضمن تقدیر از اقدام بدیع نشست های مشترک حوزه و دانشگاه در استان، گفت: چالش اصلی در حوزه ی فضای مجازی سوءمدیریت و یا عدم مدیریت هاست که منتج به آسیب های مختلف در حوزه های دینی، امنیتی، اجتماعی و... می شود.

وی ضمن تاکید بر لزوم تقویت وحدت حوزه و دانشگاه، راه برون رفت از چالش مذکور را، بومی سازی و مدیریت داخلی بر فضای مجازی دانست.

آقای مسلم محمدیاران، دادستان عمومی و انقلاب بجنورد نیز در این نشست، به برخی از آسیب های متاثر از رسانه ها، بویژه رسانه های مجازی ، در استان خراسان شمالی اشاره نمود.

در پایان این نشست، حجه الاسلام و المسلمین یعقوبی، امام جمعه ی بجنورد، با اشاره به آیه ی شریفه ی لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم گفت: تغییرات جوامع در گرو اراده ها و عزم هاست.

وی افزود: بومی سازی فضای مجازی اتفاق مبارکی است که بایستی مسئولین امر، با در نظر داشتن جوانب، به این مهم بپردازند.

امام جمعه ی بجنورد اظهار داشت: مقام معظم رهبری در مباحث فرهنگی در کنار تهاجم فرهنگی از تبادل فرهنگی نیز سخن به میان می آورد که نشان دهنده ی آن است که مشکلی با تبادل فرهنگی مناسب نداریم و بایستی تبادل منتج به جلوگیری از تهاجم شود.