پیام رئیس دانشگاه بجنورد به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو

به نام خداوند جان و خرد
تاریخ پر فراز و نشیب ایران زمین، سرشار از افتخارات ماندگار و جاوید است؛ که یادبود هریک از آن ها، تکرار خوبی ها و درس گرفتن از مرارت ها است.
شانزدهم آذرماه 1332 یادآور رشادت و موقعیت شناسی های دانشجویان پرافتخار این خاک پر گوهر است؛ که در دفاع از آرمان های ضد استبدادی و استعماری و آمال آزادی خواهانه ی خود، به پا خاستند و با خون پاک سه دانشجوی شهید، نهال نوپای جنبش دانشجویی را آبیاری نمودند.
جنبش دانشجویی، در ایام مبارزات انقلابی ملت ایران، روزهای پر جوش و خروش دفاع مقدس و دیگر پویش های مردمی، نقشی موثر و کارآمد را ایفا نموده و همواره با حفظ روحیه ی سرزندگی، آرمان خواهی و مطالبه‌گری، پیوندی عمیق بین شور و شعور را به نمایش گذاشته است.
اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد شهدا، روز دانشجو را به دانشجویان گرانقدر خراسان شمالی بویژه دانشجویان عزیز دانشگاه بجنورد، تبریک عرض نموده و از درگاه ایزد منان، توفیق ایشان را در جملگی مراحل زندگی خواهانم.
احمد محقر
رئیس دانشگاه بجنورد