مدير تربيت بدني

مکان اسقرار واحد :سوله ورزشي

شرح وظايف:
 ارائه خدمات ورزشي به دانشجويان، كاركنان و اساتید
 برگزاري مسابقات قهرماني درسطح دانشگاه جهت شناسايي استعدادهاي ورزشي و تشكيل تيم‌هاي قهرماني در رشته‌هاي مختلف.
 شركت تيم‌هاي مختلف ورزشي دانشگاه در مسابقات قهرماني و همگاني
 برنامه ريزي جهت القاء ارزشهاي اسلامي به وسيله فعاليتهاي ورزشي در ورزشكاران تحت پوشش.
 اعزام تيم‌هاي ورزشي دانشگاه به مسابقات گوناگون
 نظارت و ارزشيابي فعاليت‌هاي ورزشي دانشگاه
 برقراري ارتباط مستمر با اداره كل تربيت‌بدني وزارت علوم وساير ارگان‌ها و نهادهاي ورزشي.
 برگزاري همايش‌ها و كلاس‌هاي مربيگري و داوري جهت افزايش شناخت ورزشي دست‌اندركاران دانشگاه.
 تهيه و توزيع بروشور و سي‌دي‌هاي مربوط به ورزش همگاني جهت افزايش انگيزه ورزشي در بين دانشجويان، كاركنان و اساتيد.
 تهيه و تدوين آيين‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هاي مربوط به تربيت‌بدني و ورزش هاي همگاني و قهرماني.
 برگزاري مراسم تجليل از مديران، مربيان و قهرمانان ورزش دانشگاه.
 برگزاري اردوهاي فرهنگي ـ ورزشي براي دانشجويان، كاركنان ، اساتيد.
 تهيه وتوزيع جزوات،وسايل و امكانات ورزشي
 ايجاد ايستگاه‌هاي تندرستي و كلينيك‌هاي حركت درماني جهت ارزشيابي و ارائه نسخه حركتي و افزايش آمادگي جسماني دانشجويان، كاركنان و اساتيد.
 عقد تفاهم نامه با سازمان ها و موسسات فرهنگي، ورزشي جهت استفاده از امكانات و تاسيسات ورزشي آنها.
 تلاش در جهت اخذ اعتبارات مالي از اداره كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.
آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد

تلفن : ۰۵۸۳۲۲۰۱۰۰۰

تارنما: www.ub.ac.ir