اخبار و اطلاعیه های بسیج اساتید

بسمه­ تعالی

افتخارم این است که یک بسیجی­ام

امام خمینی (ره)

پنجم آذرماه هر سال یادآور صدور فرمان تاریخی معمار کبیر انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره)، برای تشکیل شجره طیبه بسیج است. هفته بسيج به حقيقت هفته تجديد بيعت با مقام عظمای ولايت و شهيدان والامقام و پاسداشت پرچم خونینی است كه كاروان بسيج بر بام جهان و بر شانه تاريخ برافراشته است. بسيج اساتيد دانشگاه بجنورد ضمن تسلیت ایام سوگواری محرم و صفر، همانند ساير اقشار بسيج با گرامي‌داشت اين هفته، رسالت امروز خود را جهاد علمی در سايه رهنمودهاي حکیمانه مقام عظمای ولایت، حضرت امام خامنه­ای (مدظله­العالی) دانسته و اعلام مي‌دارد تمامی تلاش خود را برای اعتلای علمی کشور در سال حماسه سیاسی - حماسه اقتصادی به کار خواهد گرفت.

لینک های برگزیده

آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد

تلفن : ۰۵۸۳۲۲۰۱۰۰۰