سامانه رفاه دانشجویی

اطلاعيه اداره رفاه دانشجویی در خصوص ثبت نام وام

تحصیلی - ضروری – مسکن و ودیعه مسکن در نیمسال دوم96-95

به اطلاع دانشجویان گرامی می­رساند؛ جهت ثبت نام وام تحصیلی - ضروری – مسکن و ودیعه مسکن نیمسال دوم96-95 از مورخ 95/09/25 الی 95/10/30با به همراه داشتن مدرک مورد نیاز به اداره رفاه دانشجویی مراجعه نمایید،ضمناً مهلت ثبت نام وام تحصیلی در سایت http://bp.swf.ir    تا مورخ 95/10/30تمدیدگردید.

راهنمای ثبت درخواست وام تحصیلی در سامانه

مراحل تشکیل پرونده:

1.   دریافت فرم درخواست وام ( جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید)   .
  2.   تنظیم سند تعهد محضری ( جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید) ضامن حتماًباید کارمند رسمی و یا پیمانی ادارات دولتی باشد.(ضمانت بازنشستگان ،کارمندان قراردادی ، شرکتی و ... مورد قبول نمیباشد.)
  3.  فرم تنظیم سند تعهدمحضری ( جهت دریافت فرم اینجا کلیک کنید) از اداره رفاه یا انتشارات دریافت شود.
  4. تهیه یک نسخه  فتوکپی ازآخرین حکم کارگزینی ضامن که نمایانگر استخدام  رسمی یا پیمانی کارمند در دستگاه دولتی می باشد و  ارائه به اداره رفاهی.
  5. تهیه نسخه فتوکپی از کارت ملی (پشت و رو) ،  صفحه اول شناسنامه و کارت دانشجویی و ارائه به اداره رفاهی.
  6. افتتاح حساب به نام فرد وام گیرنده در بانک تجارت و درج آن در فرم دخواست وام .
  7. تکمیل فرم درخوست وام .

*درمجموع شش برگ (شامل 1- سندتعهد محضری 2- کپی حکم کارگزینی ضامن 3- فرم مشخصات دانشجویان یا درخواست وام 4- فتوکپی شناسنامه 5- فتوکپی کارت ملی 6- فتوکپی کارت دانشجویی )

*مدارک مورد نیاز

1-وام ضروری(مدرک رویداد )

2-وام مسکن(کپی رنگی اجاره نامه  و یا قرارداد اسکان در خوابگاه خصوصی )

3-وام ودیعه مسکن (کپی رنگی اجاره نامه دارای کد رهگیری و کپی سند ازدواج)

ضمناً دانشجویانی که برای اولین بار متقاضی وام هستند مدارک خود را حداکثر تا مورخ 95/10/30 بصورت حضوری به اداره رفاه دانشجویی تحویل نمایند.

مدارك لازم جهت ارائه به اداره خدمات رفاهی ، دانشجويي دانشگاه

1- اصل سند تعهدنامه تنظيمي توسط يكي از دفاتر اسناد رسمي كشور (فرم تعهدنامه)
2- تصوير آخرين حكم استخدامي كاركنان رسمي و پيماني دولت جهت ضمانت

3- فرم تكميل شده درخواست وام و مشخصات دانشجويان

4- كپي صفحه اول شناسنامه و كپي كارت ملي (پشت و رو) و کپی کارت دانشجویی

5 - اعلام شماره حساب تجارت كارت (فقط دانشجويان روزانه) تمامي شعب سراسر كشور قابل قبول است.

6- مراجعه به سامانه رفاه دانشجویی به آدرس http://bp.swf.ir  و ثبت درخواست نو ع وام در موعد مشخص شده است .

* تحویل مدارک صرفا برای یک بار انجام میگیرد و در ترم های بعدی صرفاً ، ثبت درخواست از طریق سامانه رفاه دانشجویی صورت میگیرد.

پرداخت اقساط دفترچه قسط صندوق رفاه دانشجویان

امکان پرداخت آنلاین  دفترچه اقساط از طریق سامانه پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس http://bp.swf.ir  فراهم شده است .

برای استفاده از این سامانه کافیست با کد ملی کاربر به عنوان نام کاربر و کلمه عبور وارد سامانه شوید و پس از ورود، کلمه عبور خود را تغییر دهید. در صورت فراموشی کلمه عبور می توانید با اداره رفاه دانشجویی  تماس بگیرید

لینک های برگزیده

آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد