معرفی واحد

گزیده ای از فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با جایگاه حراست
"باید با مردم مرتبط باشید، اطلاعات مردمی برای شما ناگزیر است، شما با همه سرویس‏های اطلاعاتی دنیا که بعضی‏شان تجهیزات و ابزار خیلی پیشرفته دارند فرق دارید، رابطه خود را با مردم محکم کنید، کاری کنید که مردم با شما قربة الی الله همکاری کنند.
مهمترین وظیفه مسئولان خدمت به مردم است زیرا فلسفه وجودی حکومت در اسلام، انجام امور مردم و خدمت‏رسانی به مردم است.
عشق‏ورزی و محبت واقعی به مردم و رفتار همراه با لطف و محبت با آنان از وظایف اصلی مسئولان نظام اسلامی است و مسئولان در برخورد با لغزش‏های احتمالی مردم باید همراه با عفو و گذشت رفتار نمایند. چشم‏پوشی از خطاهای قابل اغماض مردم را، متفاوت از برخورد با قانون‏شکنان و گروه‏ها و باندهای خاص منفعت جو و قدرت طلب بدانید، منفعت عامه مردم بر منفعت گروه‏های خاص مقدم است و اغماض از خطاها و سودجویی‏های این گروه‏ها و باند‏ها ظلم و بی‏عدالتی است."

تعریف حراست
حراست در لغت به معنی پاسداری و مراقبت کردن می باشد و از لحاظ اداری نهادی است که در قلب تشکیلات یک سازمان قرار داشته و وظیفه خطیر و سنگین مراقبت و سلامت اجزای ریز و درشت آن تشکیلات را در برابر انواع و اقسام انحراف های موجود برعهده دارد.

اهداف
1. صیانت از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دستگاه ها
2. صیانت از کارکنان، اطلاعات و اسناد طبقه بندی شده، اماکن، تأسیسات و اموال دستگاه ها
3. شناسایی آسیب ها، تهدیدها و انجام اقدامات پیشگیرانه (پیش بینی و پیشگیری)