مدير تربيت بدني

مکان اسقرار واحد :سوله ورزشي

شرح وظايف:
ارائه خدمات ورزشي به دانشجويان، كاركنان و اساتید
برگزاري مسابقات قهرماني درسطح دانشگاه جهت شناسايي استعدادهاي ورزشي و تشكيل تيم‌هاي قهرماني در رشته‌هاي مختلف.
شركت تيم‌هاي مختلف ورزشي دانشگاه در مسابقات قهرماني و همگاني
برنامه ريزي جهت القاء ارزشهاي اسلامي به وسيله فعاليتهاي ورزشي در ورزشكاران تحت پوشش.
اعزام تيم‌هاي ورزشي دانشگاه به مسابقات گوناگون
نظارت و ارزشيابي فعاليت‌هاي ورزشي دانشگاه
برقراري ارتباط مستمر با اداره كل تربيت‌بدني وزارت علوم وساير ارگان‌ها و نهادهاي ورزشي.
برگزاري همايش‌ها و كلاس‌هاي مربيگري و داوري جهت افزايش شناخت ورزشي دست‌اندركاران دانشگاه.
تهيه و توزيع بروشور و سي‌دي‌هاي مربوط به ورزش همگاني جهت افزايش انگيزه ورزشي در بين دانشجويان، كاركنان و اساتيد.
تهيه و تدوين آيين‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هاي مربوط به تربيت‌بدني و ورزش هاي همگاني و قهرماني.
برگزاري مراسم تجليل از مديران، مربيان و قهرمانان ورزش دانشگاه.
برگزاري اردوهاي فرهنگي ـ ورزشي براي دانشجويان، كاركنان ، اساتيد.
تهيه وتوزيع جزوات،وسايل و امكانات ورزشي
ايجاد ايستگاه‌هاي تندرستي و كلينيك‌هاي حركت درماني جهت ارزشيابي و ارائه نسخه حركتي و افزايش آمادگي جسماني دانشجويان، كاركنان و اساتيد.
عقد تفاهم نامه با سازمان ها و موسسات فرهنگي، ورزشي جهت استفاده از امكانات و تاسيسات ورزشي آنها.
تلاش در جهت اخذ اعتبارات مالي از اداره كل تربيت بدني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري.
آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد

تلفن : ۰۵۸۳۲۲۰۱۰۰۰

تارنما: www.ub.ac.ir