تاریخ خبر: 1395/10/14

مدیر طرح و برنامه ی دانشگاه بجنورد: مستندسازی و بهبود فرایندهای دانشگاه منجر به تکریم بیشتر ارباب رجوع خواهد شد

.

مدیر طرح و برنامه ی دانشگاه بجنورد :

مستندسازی و بهبود فرایندهای دانشگاه منجر به تکریم بیشتر ارباب رجوع خواهد شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر هاشم وحدانی، مدیر طرح و برنامه ی دانشگاه، در مصاحبه با این واحد، گفت: مستند سازی و بهبود فرایندهای دانشگاه منجر به تکریم بیشتر ارباب رجوع خواهد شد.

وی ادامه داد: واحد طرح و برنامه ی دانشگاه بجنورد، با درک اهمیت و اهداف گوناگون این برنامه، اقدام به مستندسازی و بهبود فرایندهای دانشگاه نموده است که بعد از اتمام کار، گزارش نهایی آن جهت بهره برداری عموم، اطلاع رسانی خواهد شد.

دکتر هاشم وحدانی تصریح کرد: مستندسازی فرایندهای در حال انجام واحدهای مختلف، شناسایی فرایندهایی که صورت می پذیرد و تاکنون مستند نشده است، اصلاح وبهبود فرآیندها، ایمن سازی  فرآیندها وحذف حلقه های غیر ضروری، کاهش زمان انجام امور ارباب رجوع، جلوگیری از سردرگمی ارباب رجوع ،کارکنان ومدیران دانشگاه و تعیین حجم کار هرفرد وهرواحد به منظور ایجاد تناسب درمشاغل، از مهمترین اهداف این پروژه است.

مدیر طرح و برنامه ی دانشگاه بجنورد اذعان داشت: نتیجه مطلوب و بازخورد اجرای این پروژه پس از اصلاح فرایندها بیشتر قابل مشاهده و اندازه گیری خواهد بود و امیدواریم با تحقق آن، گام موثری در رشد و توسعه ی متوازن دانشگاه بجنورد برداشته شود.

کانال اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه بجنورد: @universityofbojnord

آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد

تلفن : ۰۵۸۳۲۲۰۱۰۰۰