تاریخ خبر: 1395/10/20

.

پیام تسلیت رئیس دانشگاه بجنورد بمناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

انا لله و انا الیه راجعون

خبر ارتحال مجاهد نستوه، یار دیرین انقلاب و فرزند معنوی حضرت امام خمینی (ره)، آیت الله هاشمی رفسنجانی، ایران و ایرانیان فرهمند را مغموم نموده است.

ایشان تمام طول عمر با برکت شان را صرف یاری رسانی بی دریغ به راه اندازی، تثبیت و رشد و توسعه ی همه جانبه ی نهضت عظیم انقلاب اسلامی نمود و فراز و نشیب ها و ملامت ها، در اعتقاد راسخ به مسیر و هدف مقدس و عزم جزم مبارزه جویی وی خللی وارد نیاورد.

حفظ وحدت در برهه های حساس انقلاب و تاکید و تقویت خردجمعی در جهت برون رفت از بحران ها، میراث گران بهایی از سیره ی فکری و عملی ایشان است.

اینجانب، به نمایندگی از جامعه ی دانشگاهی خراسان شمالی، مصیبت وارده را تسلیت عرض نموده و از درگاه ایزد منان علو درجات روحانی ایشان را خواستارم.

احمد محقر

رئیس دانشگاه بجنورد

آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد