تاریخ خبر: 1395/10/20

پیام تسلیت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بجنورد در پی درگذشت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام

.

انالله و اناالیه راجعون
خبر ارتحال یار دیرین امام و رهبری، حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی (ره) رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام موجب تأثر و تأسف گردید. شخصیتی که از مجاهدان زجر کشیده نهضت اسلامی بود. تلاش بی وقفه او برای مقابله با رژیم منحوس پهلوی و منافقین کور دل به حدی بود که وی را تا مرز شهادت پیش برد. شخصیتی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز دست از تلاش و فعالیت برنداشت و با قبول مسئولیت های مهم در عرصه های مختلف مدیریتی نظام جمهوری اسلامی کوشا بود.نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد بدین وسیله رحلت این مجاهد نستوه را به رهبر معظم انقلاب ، ملت ایران و جامعه دانشگاهی تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان طلب غفران و رحمت الهی مسئلت دارد.

آرم دانشگاه بجنورد - Bojnourd University logo

آدرس: خراسان شمالی ، بجنورد ، کیلومتر ۴ جاده اسفراین ، دانشگاه بجنورد

تلفن : ۰۵۸۳۲۲۰۱۰۰۰

تارنما: www.ub.ac.ir