اطلاعیه امور اداری و پشتیبانی دانشگاه بجنورد بر اساس مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا و تعطیلی دانشگاه (ویژه همکاران)

ضمن تبریک پیشاپیش عید نیمه شعبان و ولادت با سعادت امام زمان مهدی موعود(عج) به استحضار می رساند با عنایت به مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا و تعطیلی دانشگاهها تا ۳۰ فروردین مقرر گردید از ۲۳ فروردین کلیه بخش های دانشگاه تا اطلاع ثانوی با حضور دو سوم اعضا، در محل کار حضور یابند. یک سوم نیز با هماهنگی معاونین و مدیران مربوطه به صورت دورکاری و غیر حضوری به انجام وظایف خود خواهند پرداخت.
ارائه خدمات آموزشی کماکان به صورت غیر حضوری صورت خواهد گرفت.
ساعت کاری دانشگاه تا پایان ماه مبارک رمضان ۹ تا ۱۳:۳۰ خواهد بود.
تا اطلاع ثانوی ارائه خدمات توسط متصدیان آبدارخانه ها و همچنین سرویس ایاب و ذهاب صورت نخواهد گرفت. در صورت نیاز به تردد، با اداره امور عمومی و تدارکات هماهنگ گردد.
از همکاران محترم خواهشمند است برای نوشیدن آب نیز از لیوان شخصی استفاده نمایند.
۱۰۰۰ عدد ماسک دولایه قابل شستشو به علاوه مواد ضدعفونی دست تهیه شده که توسط همکاران محترم مرکز بهداشت دانشگاه توزیع خواهد شد.
شستشوی مکرر دست ها از تاکیدات زیاد همکاران مرکز بهداشت دانشگاه است.
لازم به ذکر است در صورت عدم حضور اعضایی که با هماهنگی معاونین و مدیران محترم به صورت دور کاری و غیر حضوری ارائه خدمات می نمایند از مرخصی استحقاقی ایشان کسر نمی گردد و میبایست در سامانه حضور و غیاب ثبت نمایند.
از سوی مرکز بهداشت دستورالعمل هایی ارائه خواهد شد که خواهشمند است همکاران گرامی در صورت حضور در محل کار با دقت زیاد نسبت به اجرای آن اقدام نمایند.
از همکارانی که با تایید مرکز بهداشت دارای بیماری های خاص بوده و از داروهای خاص استفاده مینمایند خواهشمند است همچنان از حضور در محل کار اجتناب نمایند.
اعضایی که هر گونه علائم همچون تب، سرفه خشک و گلودرد دارند خواهشمند است از تردد در سطح دانشگاه خودداری نمایند.
همکاران خانم که باردار بوده و یا دوران شیردهی را سپری مینمایند با هماهنگی مدیر مربوطه و مرکز بهداشت می توانند از دورکاری استفاده نمایند.
همکارانی که همسر ایشان از پرسنل مراکز درمانی و بهداشتی سطح استان و شهرستان هستند می توانند با تایید مرکز بهداشت از دور کاری استفاده نمایند.
لازم به ذکر است هر گونه تغییر در خصوص موارد ذکر شده و یا تصمیمات بعدی  منوط به ارائه راهکارها و دستورالعمل های ستاد ملی مدیریت کرونا خواهد بود که متعاقبا اعلام می گردد.
مجددا از همکاران عزیز خواهشمند است در صورت حضور در محل کار کلیه دستورات بهداشتی را رعایت فرمایند.
سلامتی و موفقیت همکارانم را از ایزد منان خواستارم.
گفتنی است که موارد مذکور شامل کلیه همکاران محترم می شود. ( اعضای محترم رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی)