اطلاعیه برگزاری کلاس‌های مجازی دانشجویان تکمیل ظرفیت (ورودی بهمن)

اطلاعیه برگزاری کلاس‌های مجازی دانشجویان تکمیل ظرفیت (ورودی بهمن)

قابل توجه  پذیرفته‌شدگان مرحله تکمیل ظرفیت

ضمن تبریک حلول سال جدید و آرزوی سلامتی و موفقیت برای شما عزیزان، به اطلاع می رساند به منظور حفظ سلامت دانشجویان و اساتید گرامی در دوره پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و نیز جلوگیری از هرگونه وقفه در برگزاری دروس و پیش‌برد اهداف آموزشی، ادامه فعالیت آموزشی (برای دروس نظری و بخش نظری دروس عملی- نظری) که از تاریخ ۵ اسفندماه به حالت تعلیق درآمده بود به صورت مجازی و در بستر سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک، LMS، فراهم گشته است. بر این اساس دانشجویان پذیرفته‌شده در مرحله تکمیل ظرفیت می توانند با در نظر گرفتن نکات زیر از تاریخ ۱۳۹۹/۱/۱۵ با مراجعه به سامانه LMS فرایندهای آموزشی خود را پیگیری نمایند.

اطلاعات کاربری دانشجویان مرحله تکمیل ظرفیت کارشناسی (ورودی بهمن)
نام کاربری: شماره ملی (بدون صفر ابتدایی آن "در صورت وجود")
رمز ورود اولیه : aA!۲۳۴۵۶

آدرس دسترسی سامانه: vlms.ub.ac.ir

-  آموزش مجازی صرفا برای دروس نظری و بخش نظری دروس نظری-عملی خواهد بود.
-  دروس عملی به صورت حضوری و پیش از پایان نیمسال تحصیلی جاری به صورت جبرانی برگزار خواهد شد.
-  دانشجویانی که در این نیمسال یکی از دروس گروه معارف اسلامی را اخذ نموده اند لازم است نسبت به ثبت نام و گذراندن این دروس به صورت غیرحضوری در سامانه  ec.nahad.ir اقدام نمایند. شایان ذکر است دانشجو موظف است  با ازای هر جلسه حضوری در دو جلسه غیر حضوری برای این دروس شرکت نموده و پس از پایان کلاس‌ها گواهی شرکت در دوره غیرحضوری را دریافت و به استاد مربوطه ارائه نماید.

در صورت بروز مشکل در ورود به سامانه ازلینک فراموشی رمز عبور موجود در صفحهec.nahad.ir استفاه نمایید.

اطلاعات تماس مدیریت امور آموزشی وتحصیلات تکمیلی:32201084 ،32201086، 32201085 ، 32201136 ،32201090، 32284619 ، 32201083  - کد شهر بجنورد :058 (باتوجه به شرایط کاری شیفتی لطفا صبور باشید)
کانال اطلاع رسانی اداره آموزش@ubeduc