اطلاعیه مهم امور دانشجویی در خصوص بازگشایی مجدد سراهای دانشجویی برای جابجایی وسایل

به اطلاع دانشجویان گرامی می‌رساند، سراهای دانشجویی دولتی  فقط برای جابجایی وسایل طی دو بازه زمانی قبل و بعد از امتحانات طبق زمانبندی زیر بازگشایی می شود:
قبل از امتحانات در روزهای ۲۰،۲۱،۲۴،۲۵،۲۶ خردادماه از ساعت ۸ صبح تا  ۱۶.۳۰ عصر
بعد از امتحانات از روز ۱۴ الی ۱۸ تیرماه از ساعت ۸ صبح تا ۱۶.۳۰ عصر
دانشجویان قبل از برنامه ریزی برای مراجعه به نکات مهم زیر توجه کنند:
۱- برای حفظ سلامتی خود و دیگران حتما مجهز به ماسک و دستکش بوده و قبل از سفر برای برگشت نیز برنامه ریزی کنید. اقامت شبانه در سراها به هیچ وجه میسر نیست.
۲- با توجه به اینکه پس از این دو مرحله کار سمپاشی و ضدعفونی کردن سراها آغاز می شود تا شروع سال تحصیلی آینده به هیچ وجه امکان بازگشایی مجدد سراها فراهم نیست. در صورت عدم مراجعه دانشجویان  مدیران سراها مسئولیتی در قبال وسایل دانشجویان ندارند.
۳- عدم امکان اقامت شبانه به دلایلی از جمله رعایت پروتکل های بهداشتی (وضعیت قرمز) ، تعطیل بودن بوفه ها و سلف، فعال نبودن سرویس های تردد، آماده نبودن تاسیسات سرمایشی و گرمایشی و... می باشد.
۴- سراهای دانشجویی در روزهای پنج شنبه و جمعه  به هیچ وجه فعال نمی باشند
مدیریت امور دانشجویی دانشگاه بجنورد