پیشاپیش ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن بهار طبیعت و آرزوی موفقیت برای یکایک شما عزیزان، به اطلاع می رساند؛ سراهای دانشجویی پردیس و دکتر امید طبق تقویم آموزشی با پایان کلاس ها در اسفندماه تعطیل و از روز پنج شنبه 15 فروردین ماه 1398 راس ساعت 8 صبح بازگشایی خواهد شد.   دانشجویان عزیز، قبل از عزیمت و ترک سرا به نکات مهم زیر توجه و اقدامات لازم را به عمل آورند: 1 - کلیه مواد غذایی را داخل یخچال بگذارید و از خاموش کردن یخچال اجتناب کنید. 2 - کلیه لوازم شخصی خود از جمله کفش، دمپایی و البسه را از بالکن اتاق ها و یا سالن و همچنین کتاب، جزوء و کیف را از داخل سالن مطالعه جمع آوری نمائید. 3 - لوازم با ارزش خود از قبیل: پول نقد، طلا، دوربین، لپ تاب و غیره را همراه خود از سرا خارج نمائید.  4 - برای جلوگیری از تجمع و تکثیر حشرات نسبت به شستشوی ظروف کثیف و نظافت اتاقهای خود اقدام و سطل های زباله اتاقها را خالی نمائید. 5 - کلیه مواد غذایی مانند: برنج، قند، چای و غیره و ظروف غذا را در محلی محفوظ و در کمد دربسته نگهداری کنید. 6 - هنگام خروج از اتاق از بسته بودن پنچره و درب اتاق اطمینان حاصل نمائید. 7 - لوازم و اشیاء مورد نیاز خود را که ممکن است در ایام تعطیلات به آن نیاز داشته باشید (مانند:کتاب، مدارک شناسایی و غیره) از اتاق خارج نمائید، زیرا در طول مدت مذکور، ورود به سرا و گشودن درب ساختمان‌ ها به هیچ وجه امکان‌ پذیر نمی‌ باشد. دانشجویانی که در انتهای سال به اردو و یا سفر راهیان نور می روند به این نکته توجه جدی داشته باشند. 8 - از قراردادن هرگونه لوازم و وسایل خود (به ویژه کتاب ها) در کف اتاق خودداری فرمائید و در صورت امکان وسایل خود را روی تخت بگذارید.

1 - کلیه مواد غذایی را داخل یخچال بگذارید و از خاموش کردن یخچال اجتناب کنید.
6 - هنگام خروج از اتاق از بسته بودن پنچره و درب اتاق اطمینان حاصل نمائید.