آغاز به کار نخستین کنفرانس ملی زبان شناسی کاربردی و تهیه و تدوین مطالب آموزشی در دانشگاه بجنورد   به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، نخستین کنفرانس ملی زبان شناسی کاربردی و تهیه و تدوین مطالب آموزشی، در این دانشگاه آغاز به کار نمود. این کنفرانس در دو روز و در محل سالن اجتماعات دانشکده ی هنر و با حضور اساتید برجسته ی کشوری و حضور مجازی اساتید بین المللی، برگزار خواهد شد. گفتنی است مراسم اختتامیه در روز پنج شنبه، بیستم اردیبهشت ماه، برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم اختتامیه در روز پنج شنبه، بیستم اردیبهشت ماه، برگزار خواهد شد.