افتخار آفرینی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه بجنورد

افتخار آفرینی مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، مرکز مشاوره دانشجویی این دانشگاه، در سی امین گردهمایی روسای مراکز مشاوره دانشجویی،  برای دومین سال پیاپی، از طرف دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  به عنوان مرکز مشاوره برتر دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور در سال ۱۳۹۷ انتخاب شد.
این مرکز، بخاطر تلاش در ارتقای سلامت و ارائه خدمات روانشناختی به دانشجویان حایز این جایگاه گردید و با اهدا لوح مورد تقدیر قرار گرفت.

دکتر عباس نسائیان، سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره ی دانشگاه بجنورد با اعلام این خبر گفت: مرکز مشاوره دانشگاه بجنورد در زمینه انجام مشاوره برای دانشجویان و دانشگاهیان با حضور مشاوران مجرب و اعضای هیئت علمی انواع خدمات روانشناختی شامل مشاوره فردی، گروهی، خدمات مددکاری اجتماعی و برگزاری کارگاه های آموزشی ارائه می دهد.
وی افزود: از واحد های فعال این مرکز می توان به واحد روانسنجی، مددکاری اجتماعی و ارتباط با خانواده، شغلی و کارآفرینی، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، آموزش و پژوهش، کمیسیون موارد خاص، ارتقاء تحصیلی و واحد پذیرش اشاره کرد.