افتخار آفرینی های ورزشی دانشگاه بجنورد

1-

کسب عنوان نایب قهرمانی و چهار مدال رنگارنگ توسط تیم ۵ نفره تکواندو دختران دانشگاه بجنورد در مسابقات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور

به گزارش اداره تربیت بدنی و فوق برنامه، تیم تکواندو دختران دانشگاه بجنورد موفق شد پس از دانشگاه فردوسی مشهد به مقام نایب قهرمانی مسابقات تکواندو دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی منطقه ۹ کشور در گناباد دست یابد. در تیم تکواندو دختران دانشگاه بجنورد خانم‌ها فاطمه بهادری و عطیه منصوری به مدال طلا، خانم افسانه پرویزی مدال نقره و خانم فائزه زمانی به مدال برنز دست یافتند. در این رقابت‌ها خانم معصومه کمالی‌نژاد عنوان مربی و خانم معصومه ارغند سرپرستی تیم دانشگاه بجنورد را بر عهده داشتند. در پایان قابل ذکر است که خانم افسانه پرویزی عنوان فنی‌ترین بازیکن رقابت‌ها را به خود اختصاص داد.

2-

کسب مدال طلا توسط سرکار خانم عطیه منصوری در مسابقات تکواندو منطقه 9 کشور

3-

کسب مدال طلا توسط سرکار خانم فاطمه بهادری در مسابقات تکواندو منطقه 9 کشور