انتصاب دکتر قربانعلی رسام به سمت رئیس دانشکده کشاورزی شیروان

انتصاب دکتر قربانعلی رسام به سمت رئیس دانشکده کشاورزی شیروان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر محمد شیخ‌زاده، سرپرست دانشگاه بجنورد، در حکمی دکتر قربانعلی رسام عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی را به سمت «رئیس دانشکده کشاورزی شیروان» منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر رسام آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد، تجارب و شایستگی جناب‌عالی، به موجب این ابلاغ با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1401/03/31 برای مدت دو سال به‌عنوان "رئیس دانشکده کشاورزی شیروان" منصوب می‌شوید. امید است در پناه ایزد‌ منان در پیشبرد اهداف دانشگاه و انجام وظایف محوله با رویکرد توسعه و تحول این دانشکده خصوصاً در فراهم نمودن بستر مناسب برای تربیت متخصصان حرفه‌ای و کارآمد و متعهد در رشته‌های کشاورزی برای حل مسائل و مشکلات و رفع نیازهای استان، همسو با پیشبرد سند راهبردی دانشگاه با استفاده از ظرفیت و توان صاحبنظران و متخصصان و حمایت از ایجاد و توسعه واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، موفق و مؤید باشید.

مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی و فساد ستیز را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر شیخ زاده همچنین در نامه‌ای جداگانه از خدمات دکتر علیرضا دادخواه در زمان تصدی سمت «ریاست دانشکده کشاورزی شیروان»  تشکر و قدردانی نمود.