انتصاب رئیس دانشگاه بجنورد به عنوان رئیس قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان خراسان شمالی   به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر منصورغلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری باصدور حکمی، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد را به سمت رئیس قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان خراسان شمالی منصوب نمود. متن حکم بدین شرح است: "جناب آقای دکتر احمد محقر رئیس محترم دانشگاه بجنورد باسلام و احترام؛ به موجب این حکم به سمت رئیس قرارگاه راهیان نور شهید علم الهدی استان خراسان شمالی منصوب می­شوید. اهم مأموریت های آن قرارگاه به شرح زیر است: 1.       جلب مشارکت و زمینه سازی حضور همه دانشجویان و تشکل های دانشجویی قانونی در اردوهای راهیان نور با میزبانی بسیج دانشجویی در مناطق عملیاتی. 2.       تقویت محتوای فرهنگی و بهره گیری علمی و فکری از ظرفیت اردوهای راهیان نور. 3.       گسترش و تقویت عرصه های اردوهای راهیان نور دانشجویی جنوب، غرب؛ شمال غرب و خلیج فارس در طول سال با تاکید بر تداخل نداشتن زمانی. 4.       تاکید بر اولویت اعزام زیارت اولی ها و دانشجویان ناآشنا به فرهنگ دفاع مقدس. 5.       ارزیابی و پایش مستمر فرآیند فعالیت ها و آثار اردوهای برگزار شده. 6.       رعایت همه ­ی شرایط و ضوابط ایمنی و سلامت دانشجویان در اعزام کاروان­ها. با آرزوی توفیقات الهی برای جناب­عالی، امید است با استعانت از خداوند متعال و تحت توجهات حضرت ولی عصر(عج) و با نصب العین قرار دادن رهنمودهای مقام معظم رهبری(دام ظله العالی) به منظور حمایت از اردوهای راهیان نور دانشجویی مساعی بایسته را بکاربندید. منصور غلامی – وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس قرارگاه ملی راهیان نور شهید علم الهدی"

متن حکم بدین شرح است:

"جناب آقای دکتر احمد محقر
رئیس محترم دانشگاه بجنورد

باسلام و احترام؛
اهم مأموریت های آن قرارگاه به شرح زیر است:

1.      جلب مشارکت و زمینه سازی حضور همه دانشجویان و تشکل های دانشجویی قانونی در اردوهای راهیان نور با میزبانی بسیج دانشجویی در مناطق عملیاتی.

2.      تقویت محتوای فرهنگی و بهره گیری علمی و فکری از ظرفیت اردوهای راهیان نور.

3.      گسترش و تقویت عرصه های اردوهای راهیان نور دانشجویی جنوب، غرب؛ شمال غرب و خلیج فارس در طول سال با تاکید بر تداخل نداشتن زمانی.

4.      تاکید بر اولویت اعزام زیارت اولی ها و دانشجویان ناآشنا به فرهنگ دفاع مقدس.

5.      ارزیابی و پایش مستمر فرآیند فعالیت ها و آثار اردوهای برگزار شده.

6.      رعایت همه ­ی شرایط و ضوابط ایمنی و سلامت دانشجویان در اعزام کاروان­ها.

منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس قرارگاه ملی راهیان نور شهید علم الهدی"