انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه بجنورد و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، تفاهم‌نامه همکاری مشترک دانشگاه بجنورد و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی  در زمینه امور آموزش و پژوهش با حضور دکتر مهدی اسلام‌خواه، مدیرکل اداره کل، تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، محمد اربابی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال، هادی کاهانی مقدم، رییس اداره توسعه کارآفرینی اداره کل تعاون ، دکتر محمد شیخ‌زاده، رئیس دانشگاه، دکتر موسی شاکری، معاون پژوهشی، دکتر هومن نعیمی، رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت و دکتر زهرا نیکخواه فرخانی، رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی روز دوشنبه 28 شهریور 1401 در محل دفتر ریاست منعقد شد.

در ابتدای نشست دکتر شاکری، ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه را معرفی نمود. در ادامه دکتر نیکخواه، دوره‌ها و ظرفیت‌های گروه‌ آموزش‌های  آزاد و مجازی دانشگاه را بیان کرد. سپس دکتر نعیمی فرصت مطالعاتی در جامعه و صنعت، طرح‌های پژوهشی ودوره‌های مهارت افزایی را شرح داد.

سپس دکتر اسلام‌خواه ضمن خرسندی از انعقاد تفاهم‌نامه و همکاری با دانشگاه بر عملیاتی بودن تفاهم‌نامه تأکید نمود. وی افزود: اداره کل تعاون بر روی آموزش‌های کابردی تمرکز داشته و آسیب‌های اجتماعی را از اولویت‌های این اداره معرفی کرد.

کاهانی مقدم در ادامه نشست، باشگاه کارآفرینان نوجوان، تورهای کارآفرینی، مدرسه اشتغال، دوره‌های مشترک و پایان‌نامه‌های تقاضا محور را معرفی کرد.

رئیس دانشگاه بجنورد در خاتمه ضمن طرح ایجاد مدرسه اشتغال در دانشگاه گفت: این طرح می‌تواند اشتغال مهارت محور را متناسب با نیازها برنامه‌ریزی کند و  متناسب با آن نیرو تربیت نماید.

در این تفاهم‌نامه مباحث بسط و گسترش فرهنگ کار و کارآفرینی با رویکرد تعاونی و عملکرد خلاقانه و علمی و استفاده از ظرفیت و پتانسیل  ملاک نظر قرار گرفته است.