انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بجنورد و دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان

انعقاد تفاهم نامه همکاری میان دانشگاه بجنورد و دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان

دانشگاه بجنورد و دانشگاه دولتی ایروان ارمنستان، به منظور بهره‏‌مندی از توانمندی‌ها و ظرفیت‏‌های علمی دو طرف و گسترش فعالیت‌های علمی بین‏‌المللی، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

دانشگاه دولتی ایروان از قدیمی‌ترین و برترین دانشگاه‌های کشور ارمنستان است که در سال 1919 تأسیس شد. مطالعات ایران و زبان فارسی از ابتدای تأسیس در این دانشگاه آغاز شد. مطالعه زبان و گویش‌های نو و کهن فارسی، تاریخ ایران و مردم فارسی‌زبان، فلسفه و زبان‌شناسی، ادبیات، تاریخ فرهنگ و تمدن ایران، پژوهش بر گروه‌های قومی-مذهبی و ... از جمله فعالیت‌هایی است که در کرسی ایران‌شناسی این دانشگاه بدان پرداخته می‌شود.

هدف از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان این دو دانشگاه، ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی به دانشجویان و اساتید، بهره‌مندی از یافته‌های علمی، امکانات و تجهیزات دو طرف، برگزاری نشست‌های علمی دو جانبه و گسترش زبان و ادبیات دو کشور بوده است.

برای دریافت متن تفاهم نامه کلیک کنید.