آگهی بکارگیری نیروی امریه سربازی در دانشگاه

دانشگاه بجنورد در نظر دارد جهت تأمین بخشی از نیروی انسانی متخصص مورد نیاز خود، درصورت اخذ مجوزهای مربوط، به تعداد محدود از بین دانش آموختگان رشته های تحصیلی زیر در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، که مایل به گذراندن دوره خدمت نظام وظیفه در این دانشگاه هستند؛ به صورت امریه بکارگیری نماید. علاقمندان می توانند پس از تکمیل فرم با به همراه داشتن مدارک زیر، تا پایان وقت اداری روز دوشنبه مورخ 1398/08/27 به دبیرخانه مرکزی دانشگاه (واقع در کیلومتر 4 جاده بجنورد، اسفراین، دانشگاه بجنورد، سازمان مرکزی) تحویل نمایند.

مدارک لازم:

1. فرم شماره یک
  2. تصویر برگ سبز اعزام به خدمت بدون مهر غیبت (تاریخ اعزام 1398/12/01)
  3. رونوشت شناسنامه و کارت ملی

رشته­‌های مورد نیاز مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد

کلیه گرایشها در رشته­‌های: مهندسی برق، مهندسی مکانیک، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران و مهندسی صنایع

نکات مهم:

1. اولویت با متقاضیانی است که مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد داشته باشند.
  2. اولویت با متقاضیان بومی است.
  3. متقاضیان نمی­توانند متقاضی استفاده از کسر خدمت سربازی و یا ترخیص در ضمن خدمت باشند.
  4. دانشگاه پس از دریافت درخواست متقاضیان، با توجه به شاخص‌هایی مانند دانشگاه محل تحصیل، معدل و سوابق کاری، تقاضاها را رتبه بندی نموده و حداکثر 4 (چهار) برابر سهمیه ابلاغی، افرادی که بیشترین امتیاز را کسب نموده اند برای مصاحبه دعوت می نماید.اسامی منتخبان نهایی جهت ارسال به ستاد کل نیروهای مسلح پس از مصاحبه اعلام خواهد شد.
  5. امریه افراد پذیرفته شده پس از تصویب ستاد فرماندهی کل قوا صادر خواهد شد.
  6. ارسال مدارک و طی مراحل بعدی، هیچ گونه حقی برای دعوت به مصاحبه و پذیرش نهایی ایجاد نخواهد کرد.

برای دریافت فرم‌ مربوطه و کسب اطلاعات بیشتر روی لینک‌‌های زیر کلیک کنید.

متن آگهی

فرم شماره 1 امریه