آگهی بکارگیری نیروی امریه سربازی در دانشگاه بجنورد

آگهی بکارگیری نیروی امریه سربازی در دانشگاه بجنورد

دانشگاه بجنورد در نظر دارد برای تأمین بخشی از نیروی انسانی متخصص مورد نیاز خود، در صورت اخذ مجوزهای مربوط، یک نفر از بین دانش آموختگان رشته‌های تحصیلی زیر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، که مایل به گذراندن دوره خدمت نظام وظیفه در این دانشگاه هستند؛ به صورت امریه بکارگیری نماید.

علاقمندان می توانند پس از تکمیل فرم با به همراه داشتن مدارک زیر، تا پایان وقت اداری روز ­چهارشنبه مورخ 08/1400/10 (برای اطلاع از تمدید احتمالی به سامانه جذب امریه وزارت مراجعه شود) به دبیرخانه مرکزی دانشگاه (واقع در کیلومتر ۴ جاده بجنورد–اسفراین-دانشگاه بجنورد-سازمان مرکزی) تحویل نمایند. ضمنا لازم است متقاضیان در سامانه جذب امریه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت نام نموده و مدارک خواسته شده را تا 10 دی‌ماه 1400 در این سامانه بارگذاری نمایند.

مدارک لازم:

1. فرم شماره یک
  2. تصویر برگ سبز اعزام به خدمت بدون مهر غیبت (تاریخ اعزام 1400/12/01)
  3. رونوشت شناسنامه و کارت ملی

رشته­‌های مورد نیاز در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری:

کلیه گرایش‌ها در رشته­‌های:  مهندسی کامپیوتر، مهندسی مکانیک، مهندسی برق، مهندسی صنایع، مهندسی عمران، مهندسی شیمی و مدیریت آشنا با امور پژوهشی، مفاهیم نوآوری و کارآفرینی

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناس مربوطه آقای ارازنیا تماس بگیرید.

شماره تماس: 05832201150

دانلود فرم شماره یک