برگزاری آیین تکریم و معارفه ی فرمانده ی پایگاه مقاومت بسیج باقرالعلوم(ع) کارکنان دانشگاه بجنورد به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، آیین تکریم و معارفه ی فرمانده ی پایگاه مقاومت بسیج باقرالعلوم(ع) کارکنان این دانشگاه برگزار شد. دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن تقدیر از مجاهدت و تلاش چند ساله ی آقای پرویز شیردل، فرمانده ی سابق و آرزوی توفیق برای آقای میثم ارحامی در کسوت فرماندهی جدید پایگاه، اظهار داشت: از ویژگی های بارز و مهم بسیج فرازمانی و فرامکانی بودن است ؛یعنی ،بسیج در همه ی زمان ها و در هر مکانی که باشد؛ ماموریت هایی برای انجام دارد. وی افزود: در اوان انقلاب اسلامی مردم بسیج شدند تا پایه های حکومتی باطل متزلزل شود و در ادامه و در مواجهه با توطئه های گروهک ها و ... و ایام پرشور دفاع مقدس نیز ، بسیج و روحیه ی بسیجی نقش موثری در دفاع از کیان جمهوری اسلامی ایران بر عهده داشت. رئیس دانشگاه بجنورد فراگیر بودن را از دیگر ویژگی های بسیج برشمرد و گفت: تمام کسانی که دل در گرو اعتلای میهن اسلامی و ارزش های ملی و مکتبی دارند بسیجی هستند و رویکرد بسیج نیز بایستی افزودن بر عده و عُده باشد. در ادامه سرهنگ پاسدار مجید فغانی، فرمانده ی ناحیه ی مقاومت بسیج شهرستان بجنورد، ضمن ادای احترام به ساحت شهدای استان بویژه شهیدان محمد و حجه الاسلام حسن محقر و شهدای مدافع حرم اظهار داشت: صداقت، ایثار، مردمداری و وطن پرستی سیره ی شهدا و خانواده ی شهداست که بایستی در ترویج این خصایص نیکو ، تلاش مضاعفی داشته باشیم. وی افزود: دشمن به دنبال نیروگیری از خودی هاست لذا بایستی آگاهی و هوشیاری را قوام بخشید و با نگاهی سازنده بر تعداد خودی های بابصیرت و ولایی افزود. در پایان آقایان پرویز شیردل و میثم ارحامی گزارشی از عملکرد پایگاه و برنامه های آتی آن را ارائه نمودند و از خدمات آقای پرویز شیردل تقدیر گردید.