برگزاری آیین گشایش هفتمین کنگره سیستم های فازی و هوشمند ایران در دانشگاه بجنورد

برگزاری آیین گشایش هفتمین کنگره سیستم های فازی و هوشمند ایران در دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، آیین گشایش هفتمین کنگره سیستم های فازی و هوشمند ایران در این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه بجنورد در آیین آغاز به کار این کنگره بر پیوند بین مراکز آموزش عالی و دستگاه های اجرایی و صنایع تاکید کرد و گفت: دانشگاه باید به نیازهای محیطی توجه ویژه ای داشته باشد.
دکتر احمد محقر اظهار داشت: پژوهش های مراکز آموزش عالی باید با توجه به تقاضای دستگاه ها و ارگان ها برای رفع مشکل باشد و همچنین دستگاه های اجرایی نیز متقاضی باشند و نیاز ها را به مراکز آموزش عالی اعلام کنند.
رئیس دانشگاه بجنورد از دستگاه های اجرایی و ارگان ها خواست تا مراکز آموزش عالی را در کنار خود ببینند و گفت: پیوند این دو مشکلات و آسیب های جامعه را در زمینه های مختلف برطرف خواهد کرد.
وی افزود: دانشگاه بجنورد، در مهرماه سال 1384 در مرکز استان خراسان شمالی با ماموریت پذیرش، تربیت و آموزش نسل جوان در مقاطع و رشته های تحصیلی مختلف راه اندازی شد.
دکتر محقر اظهار داشت: دانشگاه بجنورد با چهار دانشکده فنی و مهندسی، علوم انسانی، هنر و کشاورزی با پذیرش 210 دانشجو در سه رشته تحصیلی، شروع به فعالیت کرد که در سال تحصیلی جاری در دانشگاه بجنورد در 49 رشته تحصیلی شامل 22 رشته کارشناسی ارشد و 27 رشته کارشناسی تعداد چهار هزار و 500 دانشجو زیر نظر 167 عضو هیات علمی و 86 عضو غیر هیات علمی فعالیت دارند.
وی گفت: هم اکنون بیش از 600 عضو عیات علمی دانشگاه های استان اتاق فکری را تشکیل داده اند که باید از این ظرفیت علمی استفاده کرد.
دبیر علمی هفتمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند نیز در این همایش گفت: اساتید و دانشگاهیان 174 مقاله علمی به دبیرخانه ارائه دادند که از مجموع این تعداد 142 مقاله به صورت شفاهی ارائه می شود.
دکتر محمود بخشی افزود: از مجموع مقاله های پذیرفته شده سه مقاله توسط اساتید خارجی شامل دو استاد از کشور کره و یک نفر از چین ارائه می شود.
وی از جمله محور های این همایش را در حوزه های علوم کامپیوتر، فن و مهندسی، علوم ریاضی، آمار و احتمال، علوم انسانی، بینایی ماشین و پردازش تصویر، شبکه های اجتماعی، سازمان های هوشمند، پزشکی، یادگیری الکترونیکی، هوش مصنوعی، هوش محاسباتی، داده کاوی، بیو انفورماتیک و محاسبات نرم عنوان کرد.
این کنگره در قالب هفتمین کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران، هجدهمین کنفرانس سیستم های فازی و شانزدهمین کنفرانس سیستم های فازی و هوشمند به مدت سه روز در دانشگاه بجنورد در حال برگزاری است.
کنگره مشترک سیستم های فازی و هوشمند ایران با هدف ارتقای دانش،ایجاد فضای مناسب به منظور گردهمایی دانشمندان، محققان، کارآفرینان، کارشناسان صنعتی و دانشجویان در حوزه‎های مختلف شامل ریاضیات و آنالیز فازی، جبر فازی، توپولوژی و هندسه فازی، آنالیز عددی و محاسبات علمی فازی، معادلات دیفرانسیل و سیستم های دینامیکی فازی، تحقیق در عملیات، بهینه سازی و تصمیم گیری در محیط های فازی در حال برگزاری است.