برگزاری جلسه مجازی پاسداشت روز معلم

برگزاری جلسه مجازی پاسداشت روز معلم

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، همزمان با دهه سرآمدی آموزش و به مناسبت پاسداشت روز معلم، نشست مجازی رئیس دانشگاه با اعضای هیات علمی برگزار گردید.
دکتر احمد محقر در ابتدای این نشست، ضمن تبریک ایام ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی برای مدافعان سلامت و کادر پزشکی، همکاران و خانواده های محترم دانشگاه اظهار داشت باتوجه به شرایط خاص پیش آمده و شیوع ویروس کرونا در سطح جهان بایستی از فرصت های پیش آمده در این شرایط حداکثر بهره برداری را جست همچون تغییراتی که در مدت زمان بسیار اندک در پارادایم ها و متدهای آموزشی ایجاد گردید و به استقبال از شیوه های جدید آموزشی رفت.
ایشان در ادامه از اساتید و همکاران به پاس خدماتی که در سال تحصیلی گذشته در حوزه آموزش و پژوهش داشته‌اند تشکر کرد و افزود: توسعه حاصل نمی‌شود مگر به پاس مراجعه ‌به ذخیره دانایی هر کشور و هیچ کشوری روی سعادت، مدنیت و تمدن ندیده است مگر در حوزه دانش افزایی و دانایی گام هایی درخور برداشته باشد.
دکتر محقر اظهار کرد: مسئولیت بسیار خطیری بر عهده شماست و جایگاهی بسیار ارزنده و ارزشمند به عنوان معلم نصیب شما شده است  که به گمان بنده هیچ جایگاه دیگری یارای برابری با آن را ندارد تا جایی که رسول بزرگوار اسلام حضرت محمد (ص) می فرمایند: «إِنَّما بُعِثتُ مُعَلِّماً؛ من معلم برانگیخته شدم».
 در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه بجنورد، حاج آقا طیبی نسب ضمن تبریک ایام ماه رمضان، افزود: در سال ۹۹ که به نام جهش تولید مزین شده است از اساتید تقاضا دارم که در انجام مقالات و تحقیقاتشان در راستای تحقق هر چه بیشتر شعار سال، تلاش مضاعف کنند. دکتر علی اکبر سلیمانیان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه نیز ضمن تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم بیان داشت: از درگاه خداوند خواستارم اساتید در انجام وظیفه معلمی، رسالت خود را به بهترین نحو انجام دهند. وی در زمینه آموزش مجازی چنین گفت: در ارائه خدمات آموزش مجازی به دانشجویان از بعد کمی و کیفی در شرایط مطلوبی قرار داریم و آموزش مجازی به بخش اجتناب ناپذیر حوزه آموزش دانشگاه تبدیل شده است و بعد از گذار از این بحران آموزش دانشگاه حداقل به میزان ۱۰ درصد به صورت مجازی خواهد بود.
 در انتها از اساتید برتر دانشکده ها تقدیر و اساتید نمونه به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
اساتید برتر دانشکده های دانشگاه بجنورد:
 دانشکده فنی و مهندسی: مهندس سید قاسم رستمی
دانشکده علوم انسانی:دکتر محمد ریحانی