برگزاری مراسم تقدیر از اساتید برتر دانشگاه

شناسه : 2095160

برگزاری مراسم تقدیر از اساتید برتر دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، به مناسبت سالروز شهادت استاد مطهری مراسم تکریم و تقدیر از اساتید برتر گروه‌های آموزشی با حضور مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشگاه روز دوشنبه مورخ 1401/02/19 در محل تالار هنر دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای مراسم دکتر محمد شیخ زاده ضمن تبریک روز معلم و هفته سرآمدی آموزش، به نقش مهم و کلیدی دانشگاه‌ها در تحولات کشور اشاره نمود. وی افزود بایستی با تغییر در سیاست‌ها، برنامه‌ها و اقدامات بتوانیم شعار دانشگاه جامعه محور و جامعه دانشگاه محور را تحقق بخشیم. دکتر شیخ زاده همچنین بر مهارت‌افزایی و اشتغال‌پذیری دانشجویان تأکید کرد.

در ادامه حاج آقا طیبی‌نسب، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه روز معلم را تبریک گفت و به نقش مؤثر معلم و استاد بر دانشجو و تاثیری که بر آینده جامعه می تواند داشته باشد اشاره کرد. طیبی نسب رسالت معلم را نه تنها تربیت فرد متخصص بلکه تربیت فرد متعهد دانست.

سپس دکتر یحیی آبادی، معاون آموزشی دانشگاه، دکتر بیژن جیا، مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی به ارائه گزارش از حوزه مربوطه پرداختند. در ادامه دکتر زهرا نیکخواه، رئیس گروه آموزش‌های آزاد و مجازی دانشگاه به معرفی، دستاوردها و پتانسیل موجود و برنامه های این حوزه در آینده پرداخت.

در ادامه جلسه نمایندگانی از اساتید به بیان نظرات، دغدغه‌ها و مشکلات خود پرداختند و در پایان از اساتید و مدیران برتر گروه‌های آموزشی به شرح زیر با اهدا لوح و تندیس تقدیر گردید.

اساتید برتر گروه‌های آموزشی

دانشکده فنی و مهندسی:

دکتر حسن محمدی پیروز، دکتر علی اکبر یحیی آبادی، دکتر رابعه روانی فرد، دکتر حمید فدیشه ای

دانشکده علوم پایه:

دکتر زهره دادی، دکتر مهدی ایمان پرست، دکتر سمیه محمدزاده

دانشکده علوم انسانی:

دکتر مسعود نیکوقدم، دکتر نادر نخودچی، دکتر خلیدا صیامی ایدلاک، دکتر احسان گل پرور، دکتر هادی عباسی، دکتر الهام محمدزاده نقاشان، دکتر مریم رحمانی

دانشکده هنر:

خانم روح افزا قدوسی، دکترموسی شاکری

دانشکده کشاورزی:

دکتر قربانعلی رسام

مدیران برتر گروه‌های آموزشی: