برگزاری نشست خبری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد

برگزاری نشست خبری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، در آستانه ی برگزاری سی و سومین دوره از مسابقات دانشجویی قرآن و عترت مناطق 2 و 9 وزارت علوم، تحقبقات و فناوری به میزبانی این دانشگاه،نشست خبری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر جواد هراتی، معاون فرهنگی و اجتماعی  دانشگاه بجنورد، اظهار داشت: میزبانی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان مناطق ۲ و ۹ فرصت مغتنمی است و مفتخریم که بیش از ۱۴۰ دانشجوی قرآنی میهمان ما هستند.

وی ابراز امیدواری نمود با برنامه ریزی های خوبی که صورت گرفته است؛ مسابقات به بهترین نحو ممکن انجام شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد،ضمن ارائه گزارشی از روند داوری اولیه ی آثار و برگزاری مسابقات حضوری افزود: مرحله منطقه­ ای سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان مناطق ۲و۹ کشور به میزبانی دانشگاه بجنورد با حضور مسئولین حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می­ شود.

وی تعداد شرکت کنندگان در این مرحله از مسابقات را  بیش از ۱۴۰ نفر از برگزیدگان قرآنی ۳۱ دانشگاه از ۷ استان اعلام کرد و افزود: دانشگاه بجنورد میزبان دانشجویانی از استان­های گلستان، گیلان، مازندران، خراسان رضوی،خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان خواهد بود.

دکتر جواد هراتی بابیان اینکه دانشجویان در این مسابقات در رشته­ های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ پنج، ۱۰ و ۲۰ جزء و حفظ کل به رقابت می­پردازند، اظهار کرد: با ابلاغ حکم میزبانی مرحله منطقه ­ای مسابقات از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، دبیرخانه جشنواره ایجاد و کمیته­ های تخصصی شامل کمیته­ های فرهنگی، علمی، پشتیبانی، نظارت و ارزیابی و روابط عمومی تشکیل شده است.

معاون فرهنگی دانشگاه بجنورد تصریح کرد: از هر رشته سه نفر نخست به مسابقات مرحله کشوری که تابستان سال جاری برگزار می­ شود راه می ­یابند.