برگزاری نشست شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد

برگزاری نشست شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، نشست شورای تخصصی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با محوریت برنامه ریزی میز بانی مسابقات قرآن و عترت مناطق 2 و 9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه اظهار داشت: میزبانی سی و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان مناطق 2 و 9 فرصت مغتنمی است و مفتخریم که بیش از 140 دانشجوی قرآنی میهمان ما هستند.

وی ابراز امیدواری نمود با برنامه ریزی های خوبی که صورت گرفته است؛ مسابقات به بهترین نحو ممکن انجام شود.

در ادامه دکتر جواد هراتی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگا بجنورد، گزارش از روند داوری اولیه ی آثار و برگزاری مسابقات حضوری ارائه داد و گفت: مرحله منطقه­ای سی و سومین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان مناطق ۲و۹ کشور به میزبانی دانشگاه بجنورد با حضور دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تحقیقات و فناوری از ۲۲ تا ۲۴ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می­ شود.

وی تعداد شرکت کنندگان در این مرحله از مسابقات را  بیش از ۱۴۰ نفر از برگزیدگان قرآنی ۳۱ دانشگاه از ۷ استان اعلام کرد و افزود: دانشگاه بجنورد میزبان دانشجویانی از استان­های گلستان، گیلان، مازندران، خراسان رضوی،خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان خواهد بود.

دکتر جواد هراتی بابیان اینکه دانشجویان در این مسابقات در رشته­ های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ پنج، ۱۰ و ۲۰ جزء و حفظ کل به رقابت می­پردازند، اظهار کرد: با ابلاغ حکم میزبانی مرحله منطقه ­ای مسابقات از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، دبیرخانه جشنواره ایجاد و کمیته­ های تخصصی شامل کمیته­ های فرهنگی، علمی، پشتیبانی، نظارت و ارزیابی و روابط عمومی تشکیل شده است.

معاون فرهنگی دانشگاه بجنورد تصریح کرد: از هر رشته سه نفر نخست به مسابقات مرحله کشوری که تابستان سال جاری برگزار می­ شود راه می ­یابند.

در ادامه درخواست های ارسالی به دبیرخانه ی شورای فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت.