برگزاری نشست ناتک استانی در دانشگاه

برگزاری نشست ناتک استانی در دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، یکصد و هفدهمین نشست هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری استان با حضور اعضای هیأت استانی و نمایندگان هر یک از زیرنظام‌های آموزش عالی استان در روز دوشنبه مورخ یکم آذرماه 1400 ساعت 8 صبح در محل تالار ملک‌الشعرای بهار دانشگاه بجنورد برگزار گردید.

در ایتدای نشست دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد ضمن خوش‌آمدگویی به حاضرین در جلسه و تبریک هفته بسیج، در خصوص شناسایی یکی از شهدای گمنام دانشگاه بجنورد «شهید والامقام خلیل فلک رفعت» بیان کرد ما هر چه داریم محصول ایثارگری و فرهنگ ایستادگی و مجاهدت رزمندگان و شهیدان است.

در ادامه با ورود به دستور جلسه موضوع از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان با بررسی برنامه‌ها و اقدامات هر یک از زیرنظام‌های آموزش عالی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و نقطه نظرات اعضای هیأت ناتک استانی بیان شد.