برگزاری نشست هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان

برگزاری نشست هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، یک‌صد و سیزدهمین نشست هیأت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان با حضور اعضای هیأت استانی و نمایندگان هر یک از زیرنظام‌های آموزش عالی استان در روز دوشنبه 31 / 06 / 99 در تالار ملک‌الشعرای بهار دانشگاه بجنورد برگزار گردید. در ابتدای نشست دکتر محقر ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دفاع مقدس، سال تحصیلی جدید را خدمت اعضا تبریک گفتند  و با توجه به شرایط ناشی از شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت برنامه‌های پیشگیری و الکترونیکی بودن شیوه آموزش، شرایط خاص و ویژه دانشگاه‌ها را در این مرحله مهم دانستند.

در ادامه نماینده هریک از زیر نظام های آموزش عالی استان در خصوص برگزاری کلاس‌های الکترونیکی در سال تحصیلی جدید، وضعیت امکانات موجود برای برگزاری آموزش‌های الکترونیکی و مشکلات پیش رو را مطرح و به بحث و بررسی پرداختند.