برگزاری نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی در دانشگاه بجنورد   به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، نشست کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی دراین دانشگاه، برگزار شد. دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات مدعوین در ماه مبارک رمضان اظهار داشت: اعتیاد در راس آسیب های اجتماعی است و بسیاری از آسیب های دیگر زاییده ی این معضل هستند. وی افزود: دانشگاه ها به عنوان محل تجمع جوانان، ماموریت های ویژه ای در حل مشکلات درون دانشگاهی دارند و به سبب حضور پژوهشگران و محققین، نقش موثری نیز در حل مشکلات جامعه می توانند ایفا کنند. دکتر احمد محقر، با اشاره به طرح بررسی سیمای زندگی دانشجویی توسط مرکز مشاوره و بهداشت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گزارشی از میانگین ابتلاء دانشجویان استانی و کشوری ارائه نمود. در ادامه، دکتر حسین احمد برآبادی، سرپرست مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه بجنورد، از روند اجرای طرح های بدیع و پیام در دانشگاه و جلسات و کارگاه های آموزشی پیشگیری و درمان ابتلا به مصرف مواد مخدر، گزارش جامعی را ارائه نمود. گفتنی است در این نشست، آقایان احمد ریواده، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان و براتعلی حاتمی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی و رئیس کمیته فرهنگی و نمایندگان دستگاه های عضو حضور داشتند.