برگزاری هفتمین نشست مدیران حراست منطقه 9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، هفتمین نشست مدیران حراست منطقه 9 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این نشست، دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن ارائه ی تاریخچه ای از دانشگاه اظهار داشت: کشور ما در شرایط ویژه ای از منظر داخلی، منطقه ای و بین المللی قرار گرفته است و در چنین شرایط حساسی که دشمنی های آشکار و پنهان وجود دارد؛ حراست ها با رصد دقیق مسایل می توانند آگاهی بخشی و پیش بینی لازم را در آغاز سال تحصیلی جدید داشته باشند.

وی افزود: دانشگاه پدیده ای دو وجهی است؛ بطوریکه تمام دستگاه های اجرایی ماموریت های مشخصی دارند که فلسفه ی وجودی شان صرفا انجام همان ماموریت هاست؛ اما، دانشگاه ها علاوه بر ماموریت و رسالت علمی و فرهنگی خود بر اساس سیاست های ابلاغی و تمشیت امور خانواده ی بزرگ خود، نقش مفید و موثری نیز در حل مشکلات جامعه دارند.

دکتر احمد محقر، جلوگیری از دلسرد کردن دانشجویان و کم رونق شدن برنامه های دانشجویی را از عوامل بسترساز و تاثیرگذار در داخل و خارج از دانشگاه برشمرد.

در ادامه، حجه الاسلام و المسلمین حمیدرضا طیبی نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد، ضمن تاکید بر حساسیت جایگاه دانشگاه ها به عنوان مرکز و ملجا علم و فرهنگ اظهار داشت: دانشگاه به عنوان مرکز تعالی بخش علم، دانش و فرهنگ رسالت ویژه ای در حوزه های فرهنگی و فعالیت های نرم افزاری دارد؛ به گونه ای که هرگاه در مورد آسیب های دانشگاه بحث می شود؛ مرکز ثقل و توجه دیدگاه ها حوزه ی فرهنگی است.

وی افزود: برای انجام فعالیت های فرهنگی موثر، بستر امن و رفع موانع و زوائد از اولویت هاست و با توجه به تسری فعالیت های دانشگاه به جامعه، حراست ها می توانند نقش مفیدی در بسترسازی و تحقق رسالت های دانشگاه داشته باشند.

در ادامه آقایان صادق زاده، مدیرکل حراست خراسان شمالی و دکتر داریوش سلیمی، رئیس مرکز حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به بیان دیدگاه های خود در خصوص نقش آفرینی حراست ها در تحقق رسالت های دانشگاه پرداختند.