تقدیر از اساتید برتر آموزشی دانشگاه

تقدیر از اساتید برتر آموزشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، صبح روزشنبه مورخ 17 خرداد 1399 ، در طی جلسه ای با حضور اعضا هیأت رئیسه دانشگاه از اساتید برتر آموزشی دانشکده ها تقدیر گردید. در این جلسه اساتید برتر آموزشی به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. در ادامه دکتر علی اکبر سلیمانیان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، ضمن عرض تبریک به اساتید منتخب، برگزاری کلاس های آنلاین دانشگاه بجنورد را مطلوب دانستند و توضیحاتی در خصوص ادامه روند برگزاری کلاس ها به صورت مجازی بیان داشتند. در نهایت دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه با تشکر از تلاش های اساتید دانشگاه در برگزاری کلاس های آنلاین، ضمن عرض تبریک، هدایا و لوح تقدیر اساتید برتر را به آن ها اهدا نمودند.

اساتید برتر دانشکده های دانشگاه بجنورد:

دانشکده فنی و مهندسی: مهندس سید قاسم رستمی عضو هیأت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران

دانشکده علوم انسانی: دکتر محمد ریحانی عضو هیأت علمی گروه آموزشی تربیت بدنی

دانشکده علوم پایه: دکتر حکیمه مربی هروی عضو هیأت علمی گروه آموزشی آمار