تقدیر از پژوهشگران برتر دانشگاه بجنورد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد آیین  تقدیر از پژوهشگران برتر این دانشگاه، با حضور هیئت رئیسه ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای هیئت علمی دانشگاه بجنورد و همچنین  رئیس پارک علم و فناوری خراسان شمالی و معاون پژوهشی دانشگاه حکیم سبزواری، برگزار شد.

دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد، ضمن گرامیداشت هفته ی پژوهش و فناوری گفت: این مناسبت ، فرصت خوبی برای بررسی فرصت ها و تهدیدها و نقاط قوت و ضعف این عرصه ی بنیادین و تاثیرگذاراست.

وی با اشاره به تقارن این مناسبت با روز وحدت حوزه و دانشگاه و گرامیداشت یاد شهید آیت الله دکتر مفتح، اظهار داشت: در خصوص وحدت حوزه و دانشگاه باید به سمت تعمیق و ثمردهی وحدت  به جامعه پیش رفت.

رئیس دانشگاه بجنورد افزود: احصاء مشکلات جامعه در شقوق مختلف و واکاوی و ارائه ی راهکارمناسب، جزو رسالت های اصلی حوزه و دانشگاه است.

دکتر احمد محقر، برگزاری نشست های فصلی میان اساتید و پژوهشگران حوزه و دانشگاه در خراسان شمالی را از اقدام های عملی در این زمینه دانست و ابراز امیدواری کرد با تداوم نشست ها، خدمات خوبی به جامعه و گروه های بهره بردار ارائه گردد.

در ادامه حجه الاسلام والمسلمین طیبی نسب، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بجنورد، ضمن گرامیداشت هفته ی پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: عقل و دین در کنار هم موجبات سعادت بشر را فراهم می کنند.

وی افزود: در این زمینه اگرچه که افراط و تفریط وجود دارد؛ اما راه سعادت بشر نه در تحجر است و نه در روشنفکری بدون چارچوب و همواره بایستی رابطه ی بین علم و دین تعاملی و تکاملی باشد.

در ادامه ی این آیین، دکتر علی اصغر پیله ور، رئیس پارک علم و فناوری خراسان  شمالی در خصوص اقتصاد دانش بنیان، جایگاه دانشگاه، دولت و صنعت به ایراد سخن پرداخت و گزارشی از فعالیت های پارک علم و فناوری ارائه نمود.

دکترعلی اصغر مولوی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این آیین، بخشی از تجارب موفق آن واحد دانشگاهی در عرصه ی پژوهش و فناوری  را ارائه داد.

در پایان از آقای دکتر علی محمدزاده ابراهیمی، عضو هیئت علمی گروه آموزشی روان شناسی، بعنوان پژوهشگر برتر دانشکده ی علوم انسانی و خانم مهندس مریم قربان زاده، عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی معماری، بعنوان پژوهشگر برتر دانشکده ی هنر تقدیر گردید.

گفتنی است؛ در این آیین از دبیران علمی و اجرایی کنفرانس های ملی نمادشناسی در هنر ایران و فرایندهای گاز و پتروشیمی و همچنین اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی که در برنامه های هفته ی پژوهش و فناوری ازجمله برگزاری کارگاههای آموزشی استانی و دانشگاهی و برپایی غرفه ی دانشگاه در نمایشگاه استانی مشارکت داشتند؛ تقدیر گردید.