جلسه بررسی مشکلات کارشناسان پشتیبان در برگزاری کلاس های مجازی

جلسه بررسی مشکلات کارشناسان پشتیبان در برگزاری کلاس های مجازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، روز سه شنبه اول مهرماه سال 1399 جلسه بررسی مشکلات کارشناسان پشتیبان در برگزاری کلاس های مجازی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 با حضور دکتر حسن سجادی، معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر مسعود نیکوقدم، سرپرست گروه آموزش های آزاد و مجازی و مهندس علی سجادیان فر سرپرست گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه در محل سایت دانشکده فنی و مهندسی شماره 2 برگزار گردید.

در این نیمسال کلیه دروس دانشجویان کارشناسی ارشد به صورت برخط (Online) و 75 درصد دروس دانشجویان کارشناسی به صورت برون خط (Offline) و 25 درصد بقیه دروس کارشناسی از اواخر مهرماه به صورت برخط (Online) برگزار خواهد شد.

تعداد 9 کارشناس پشتیبان سامانه مدیریت یادگیری الکترونیک (LMS) جهت حضور و غیاب اساتید و رفع مشکلات ورود دانشجویان و اساتید به سامانه در محل سایت هر روز  از ساعت 8:00 الی 18:30 آماده پاسخگویی به اساتید و دانشجویان می باشند.