دکتر شیخ‌زاده رئیس دانشگاه بجنورد شد

دکتر شیخ‌زاده رئیس دانشگاه بجنورد شد

طی حکمی از سوی وزیر علوم، محمد شیخ‌زاده که پیش از این سرپرستی دانشگاه بجنورد را برعهده داشت به عنوان رئیس دانشگاه بجنورد منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در حکمی، دکتر محمد شیخ‌زاده را به مدت چهارسال به سمت «رئیس دانشگاه بجنورد» منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر شیخ‌زاده آمده است:

سلام علیکم؛

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، بر اساس مصوبه جلسه ۴۹ مورخ 1401/06/20 کمیته تعیین رؤسای دانشگاه‌ها - شورای عالی انقلاب فرهنگی به موجب این حکم از تاریخ 1401/06/23 برای مدت چهار سال به ریاست دانشگاه بجنورد منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، روحیه انقلابی، راهبردهای اساسی دولت مردمی و برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی و جلب همکاری استادان، مدیران، یاوران علمی (کارکنان) و دانشجویان تمامی امکانات مادی و معنوی دانشگاه از جمله ظرفیت عظیم خیرین و واقفین را جهت تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، توسعه همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش-محور، پژوهش آموزش-محور، مهارت‌افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار تیمی و گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای سند «دانشگاه اسلامی» به کار گیرید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیشبرد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.