معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بجنورد خبر داد: آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال 1397 در دانشگاه بجنورد برگزار شد

معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بجنورد خبر داد:

آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال 1397 در دانشگاه بجنورد برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد آزمون سراسری مقطع کارشناسی سال 1397 دراین دانشگاه برگزار شد.

دکتر امیدرضا دهقان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بجنورد و نماینده ی تام الاختیار سازمان سنجش در خراسان شمالی، ضمن اعلام این خبر گفت: تعداد 4945 نفر از شرکت کنندگان این آزمون در حوزه های اصلی و فرعی دانشگاه بجنورد حضور یافتند؛ که از این تعداد، 2465 نفر داوطلب مرد و 2480 نفر داوطلب زن به رقابت علمی پرداختند.

وی ادامه داد: آزمون سراسری در روزهای 7 و 8 تیرماه 1397 برگزارگردید که در مجموع در استان خراسان شمالی 14800 داوطلب با هم رقابت نمودند.

گفتنی است آقایان محمدرضا صالحی، استاندار خراسان شمالی،محمود ثمینی، فرماندار بجنورد و سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری، براتعلی حاتمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و دکتر احمد محقر، رئیس دانشگاه بجنورد از فرایند برگزاری آزمون بازدید به عمل آوردند.