پیام رئیس دانشگاه بجنورد بمناسبت 22 اسفند ماه، روز شهدا

جهاد در راه خدا، استوانه ی دین و راه درخشان مردمان سعادتمند است. "حضرت علی (ع)"

درود بی کران و خالصانه نثار روان پاک مجاهدان و شهیدان راه حق؛ هم آنانکه در هنگامه ی بروز هجمه ها و خطراتی که اسلام و میهن را تهدید می کرده است؛ با درک بموقع شرایط و مسئولیت پذیری بی بدیل و ستودنی، عاشقانه از خود گذشتند؛ چه، " مشرب خانه ی عشق، میدان نبرد است و شهیدان، مستان این میکده ی عشقند."

شهیدان با گذر از جان و تعلقات دنیوی، استقلال، آزادی و عظمت را برای ملت شریف و بزرگ ایران رقم زدند. این فرزندان غیور ملت، چراغ راه شدند تا جمهوری اسلامی، همواره در مسیر اهداف راستین خود حرکت کرده و از انحراف و تحریف مصون بماند.

امروز که دشمنان و بدخواهان میهن اسلامی از هر سو، برای ناامیدی و شکستن اراده ملت بسیج شده اند؛ بر ماست که با زنده نگاه داشتن یاد و نام شهیدان، که عند ربهم یرزقون اند، با تأسی به قهرمانان میهن و بهره گیری از این انوار پرفروغ هدایت، متحد و یکپارچه و با شکیبایی بر مصایب، بار دیگر بدخواهان را مأیوس کرده و برای تحقق اهداف راستین جمهوری اسلامی که همانا استقلال، آزادی و عدالت در سایه تعالیم جاودانی اسلام عزیز است؛ تلاش نماییم.

احمد محقر

رئیس دانشگاه بجنورد