پیام رئیس دانشگاه بجنورد به مناسبت فرارسیدن روز معلم

حقیقت نگار وجود و عدم

خدایی که داننده رازهاست

نخستین سرآغاز آغازهاست

" کَمَا اَرْسَلْنَا فِیکُمْ رَسُولا مِنْکُمْ یَتْلُوا عَلَیْکُمْ آیَاتِنَا وَیُزَکِّیکُمْ وَیُعَلِّمُکُمْ الْکِتَابَ وَالْحِکْمَهَ وَیُعَلِّمُکُمْ مَا لَمْ تَکُونُوا تَعْلَمُونَ "  بقره 151

حمد و سپاس بیکران بر نخستین آموزگار گیتی،که انسان را آفرید؛ به او نعمت اندیشیدن مرحمت فرمود و بدان آدمی را دانش آموز و آموزگار دانش قرار داد.

برگزیدگانش را در جامه ی آموزگاری به سوی بندگانش فروفرستاد تا ایشان را از تاریکی های نادانی به سوی روشنایی های دانش  و خردمندی رهنمون شوند و به ایشان بیاموزند آنچه را نمی دانستند.

پیشرفت، تعالی و سربلندی هرملتی در گرو دانش اندوزی و عمل بدان دانش است و معلمان طلایه داران جامعه در پیمودن مسیر پر نشیب و فراز رشد و بالندگی هستند. در این راه جامعه ای پیروز است و به سعادت نایل می گردد که خردمندانه، تلاش ها و دستاوردهای طلایه داران خود را ارج می نهد.

اینجانب، ضمن پاسداشت یاد استاد شهید، آیت الله مرتضی مطهری، روز معلم و تقارن مبارک آن با فرخنده میلاد منجی عالم بشریت، حضرت ولی عصر (ارواحنافداه)  را به جامعه علمی کشور و دانشگاهیان خراسان شمالی تهنیت عرض می نمایم. از درگاه خداوند بزرگ خواهانم که به فضل بیکران خود و در پرتو عنایات امام زمان(عج)، بیش از گذشته شاهد بالندگی، پیشرفت و اعتلای ملت بزرگ ایران،  بویژه جامعه دانشگاهی خراسان شمالی باشیم.

احمد محقر

رئیس دانشگاه بجنورد