پیام نوروزی دکتر محقر رئیس دانشگاه بجنورد

بسم الله الرحمن الرحیم

شکفتن جوانه های امید و مهربانی، آمدن بهار را پس از زمستانی سرد نوید می‌دهد. سرنای نوروز می‌نوازد و فروردین، خجسته و خندان رخسار می‌نمایاند. سالی که گذشت صحنه‌های شادمانی و اندوهش را در صندوقچه خاطرات‌مان بر جای نهاد. در آستانه فصلی جدید و اکنون که دنیا در حال نبرد با ویروس فراگیر کرونا است، امید می‌رود که خانواده بزرگ دانشگاه بجنورد نیز با رعایت نکات لازم و پیوستن به پویش همگانی "در خانه می‌مانیم" به رسالت اجتماعی خود در آگاه‌سازی عموم عمل نماید و پیشگام عبور از دشواری‌هایی گردد که در این روزهای پایانی سال با آن مواجه بوده‌ایم.

اینجانب پیشاپیش حلول سال نو را خدمت اساتید معزز، کارکنان ارجمند و دانشجویان گرامی تبریک گفته و از خداوند منان خواستارم که سال آینده را سالی سرشار از نعمت‌ها و برکت‌ها قرار دهد.

احمد محقر
رئیس دانشگاه بجنورد