اطلاعیهها
قابل توجه فارغالتحصیلان محترم
به اطلاع میرساند، دفتر همکاریهای علمی بینالمللی تنها در خصوص قراردادن "ترجمه رسمی مدارک تحصیلی" در پاکت لاتین دانشگاه و مهر کردن آن اقدام مینماید. لطفا پیش از مراجعه حضوری با شماره 05832201015 تماس حاصل فرمایید.
لینکهای مفید
- دفتر همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
- مرکز مطالعات و همکاریهای علمی و بینالمللی
- صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور
- اداره کل امور دانشآموختگان (ارزشیابی مدارک تحصیلی و سطحبندی دانشگاههای خارج)
- سامانه سفرهای خارجی اعضای هیأت علمی
- سامانه طوبی (ثبت طرح های پیشنهادی پژوهشی و مطالعاتی)
- سامانه ثبتنام دانشجویان غیرایرانی
- سازمان بینالمللی دانشگاهیان (دریافت کارت بینالمللی اعضای هیأت علمی و دانشجویان)
فرصتهای تحصیلی و پژوهشی خارج از کشور
در راستای اجرایینمودن سیاستهای کلان کشور و رویکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه بینالمللیسازی آموزش عالی و بهرهمندی هرچه بیشتر از فرصتهای ارتباط و همکاری با دانشگاهها و دانشمندان سایر کشورها برای ارتقاء کیفیت آموزش و پژوهش، دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه بجنورد، در انجام هر چه بهتر مسئولیتهای خود با انگیزه و پشتکار تلاش مینماید. مواردی که در ادامه میآیند از جمله فعالیتهای دفتر همکاریهای علمی بینالمللی دانشگاه است:
- انجام اقدامات لازم برای شرکت اعضای هیأت علمی دانشگاه در کنگرهها، کنفرانسها و سمینارهای داخلی و خارجی با همکاری واحدهای ذیربط؛
- برنامهریزی و اداره امور کنفرانسها و سمینارها؛
- انجام امور مربوط به دعوت از شخصیتهای علمی و سیاسی و ... داخل و خارج از کشور با همکاری واحدهای ذیربط؛
- برقراری ارتباط با دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و پژوهشی داخلی و خارجی به منظور جمعآوری اطلاعات علمی و تحقیقاتی مورد نیاز و همچنین جلب همکاری آنان در زمینههای مختلف پژوهشی و فناوری؛
- ترجمه نامهها، نشریات و مدارک ارجاعی مختلف به زبانهای فارسی و خارجی مورد نیاز دانشگاه و مؤسسات تحقیقاتی تابعه؛
- تنظیم برنامههای سمینارها، کنگرهها، سمپوزیومها و کنفرانسهای علمی و تحقیقاتی بینالمللی با همکاری سایر واحدها و همچنین پیشنهاد اعتبارات مورد نیاز آن به مسئولین ذیربط؛
- انجام بررسیهای لازم به منظور جلب همکاری شخصیتهای علمی ایرانی مقیم خارج؛
- فراهم آوردن شرایط جذب دانشجویان خارجی با همکاری گروههای آموزشی؛
- تشریک مساعی در برقراری ارتباط انجمنها و اعضای هیأت علمی دانشگاه با مجامع علمی بینالمللی و دانشمندان خارجی با همکاری سایر واحدهای ذیربط دانشگاه و واحد همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛
- تهیه تفاهمنامههای همکاریهای علمی با دانشگاهها و مؤسسات تحقیقاتی خارج از کشور و عضویت در مجامع علمی بینالمللی؛
- هماهنگی امور مربوط به استادان و محققان خارجی در دانشگاه.
طرحهای حمایتی
برنامه همکاریهای بینالمللی برای توسعه آموزش (ICED)
در این برنامه، دانشگاهها و مراکز علمی – پژوهشی داخل کشور میتوانند از استادان و پژوهشگران برجسته ایرانی مقیم خارج از کشور با هدف تدریس در دانشگاهها یا مراکز علمی- پژوهشی داخل کشور دعوت به عمل آورند. استادان داخل کشور نیز میتوانند برای تدریس در یکی از دانشگاهها یا مراکز علمی-پژوهشی خارج از کشور درخواست حمایت نمایند.
برنامه همکاریهای بینالمللی برای توسعه پژوهشهای کاربردی (ICARD)
در این برنامه، دانشگاهها و مراکز علمی - پژوهشی داخل کشور میتوانند با همکاری پژوهشگران ایرانی مقیم خارج از کشور طرحهای مشترک را تعریف و اجرا نمایند.
برنامه دعوت برای پژوهشهای مشترک بینالمللی (ICRP)
برنامه دعوت برای پژوهش مشترک از انجام پروژههای مشترک بین پژوهشگران برجسته ایرانی و بینالمللی اعم از ایرانی مقیم خارج یا خارجی حمایت می کند....
تعریف برنامه Invited Collaborative Research Program
برنامه دعوت برای پژوهش مشترک از انجام پروژههای مشترک بین پژوهشگران برجسته ایرانی و پژوهشگران برجسته خارجی حمایت می کند. هدف این برنامه کمک به ارتقاء کیفیت برنامههای جاری پژوهشی دانشگاهها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور خصوصاً پروژههای دکترای دانشگاهها در همۀ زمینهها است.
اهداف برنامه
مهم ترین اهداف برنامه دعوت برای پژوهش مشترک را به شرح ذیل می توان برشمرد:

برنامه پژوهشی جندیشاپور توسط مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی و بخش همکاری و فعالیت فرهنگی سفارت فرانسه با فراخوان سالانه اجرا میشود. این برنامه از سال 1383 آغاز شده است، و هدف آن ارتقاء و گسترش همکاریهای علمی پژوهشی میان پژوهشگران دو کشور ایران و فرانسه میباشد.
نوع حمایت:
در صورت پذیرش طرح پیشنهادی، مبلغ 600 میلیون ریال از طرف مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی برای پژوهشگران ایرانی و از طرف نماینده فرانسه بودجه ای برای پژوهشگران فرانسوی اختصاص داده میشود. در مقابل پژوهشگران ملزم هستند که گزارشی سالانه از پیشرفت طرح و فعالیتهای انجام شده در خصوص چاپ مقالات در مجلات معتبر و برگزاری حداقل یک نشست علمی، در صورت امکان با حضور طرف فرانسوی ونماینده علمی مرکز در ایران صورت پذیرد. مدت پروژههایی که همراه با آموزش در سطح دکتری یا پسا دکتری میباشند، حداکثر دو سال است.
در قسمت "سپاسگزاری" مقالات چاپ شده باید از مرکز مطالعات و بخش فرهنگی سفارت فرانسه به عنوان حامی پژوهش قدردانی گردد. جملاتی که باید در قسمت سپاسگزاری ذکر شوند عبارتند از:
. "Cette Recherche a ete soutenue par l'Ambassade de France en Iran et l'CISSC"
اولویتهای پژوهشی:
برنامه جندیشاپور شامل طرحهای مشترک پژوهشی در تمامی حوزههای تخصصی از جمله علوم انسانی و اجتماعی (حقوق، اقتصاد و مدیریت و...)، علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم محیط زیست و زیستشناسی است که با در نظر گرفتن اولویتهای پژوهشی مورد تصویب کمیتههای علمی دو کشور قرار گرفته است. طرحهایی که شرایط ذیل را دارا باشند، در اولویت قرار میگیرند:
• طرحهایی که موجب همکاری چند آزمایشگاه یا موسسه مختلف ایرانی و فرانسوی شوند؛
• طرحهایی که کمک به توسعه، به ویژه توسعه اجتماعی- اقتصادی کنند.
• طرحهایی که در چارچوب اولویتهای مرکز مطالعات قرار گیرند.
شرایط شرکت در برنامه:
1. تصویب طرح توسط یکی از موسسات پژوهشی یا دانشگاههای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛
2. انتخاب یک نماینده بعنوان مسئول طرح برای طرحهایی که چند موسسه یا دانشگاه در آن مشارکت دارند؛ وابستگی شغلی (Affiliation) مجری باید از دانشگاه های مربوط به بند 1 شرایط شرکت باشد.
3. متقاضی شرکت در برنامه جندی شاپور نبایستی قرارداد جاری در سایر برنامه های مرکز داشته باشد و در صورتی که طرح مشترکی داشته، از مدت اختتام آن یک سال گذشته باشد تا مشمول استفاده از حمایت مالی این برنامه شود.
مدارک مورد نیاز:
1. تکمیل فرم شرکت در برنامه پژوهشی جندیشاپور از طریق وبگاه مرکز (نسخه چاپ شده این فرم جداگانه به مرکز ارسال شود)؛
2. معرفی پژوهشگر از سوی معاونت پژوهشی پژوهشگاه یا دانشگاه متبوع (زیر مجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری)؛
3. ارائه نام و نشانی کامل ، نشانی پست الکترونیکی و CV محققان فرانسوی و ایرانی به عنوان مجری طرح به همراه همکاران، (لازم به ذکر است تنها کسانی میتوانند از برنامه جندیشاپور استفاده کنند که اسامی آنها پیش از تصویب طرح به عنوان همکار طرح در فرم ثبتنام ذکر شده باشند.
4. ارائه نامهای از طرف همکار فرانسوی مبنی بر موافقت به همکاری در طرح مربوطه؛
کلیه مدارک فوق باید به زبان فارسی به مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی ارسال گردد. به جز مورد 4 که بایستی به زبان انگلیسی باشد.
* به پروندههای ناقص ترتیب اثر داده نمیشود.
تذکر: محقق ایرانی طرح بهتر است از ارسال همزمان تقاضا توسط طرف فرانسوی به تصویب کننده طرح در فرانسه اطمینان حاصل کند. در صورتی که یکی از طرفین در موعد مقرر تقاضایشان را به همراه کلیه مدارک درخواستی به موسسه مسئول ارسال نکند، پرونده مورد بررسی قرار نخواهد گرفت.
آخرین مهلت تحویل مدارک روز 10 تیرماه 1399 ، 30June, 2020 می باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید به وبگاه مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی به نشانی http://www.cissc.ir مراجعه و یا با شماره تلفن: 95-88919894 تماس حاصل فرمایید.
بررسی مدارک به طور همزمان توسط گروه متخصصان هیأت علمی، فناوری و آموزشی (Mission Scientifique, Technique et Pédagogique - MSTP) و کارگروههای تخصصی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی انجام میشود. جلسه کمیسیون مشترک متخصصان برای تصمیمگیری نهایی و اعلام نتایج به متقاضیان نیمه دوم آذرماه انجام خواهد شد.
نمایشگر یک مطلب
سایر طرحهای حمایتی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی وزارت عتف:
- طرح حمایت از برگزاری همایشهای علمی بینالمللی
- طرح حمایت از برگزاری کارگاههای آموزشی و مدارس بینالمللی
بدین وسیله از کلیهی اعضای محترم هیات علمی دعوت بعمل میآید تا نسبت به بررسی اولویتهای پژوهشی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی و تکمیل فرم پیشنهاد طرح پژوهشی در قالب برنامههای جندیشاپور (برنامه پژوهشی مشترک ایران- فرانسه)، ICRP، ICARD، ICED، حمایت از همایشها و کارگاههای بینالمللی در سامانه طوبی اقدام نمایند. برای مشاهده اولویتهای پژوهشی لطفا اینجا کلیلک نمایید.