انتصاب دکتر مهدی ادیبی به سمت رئیس دانشکده فنی و مهندسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بجنورد، دکتر محمد شیخ‌زاده در حکمی دکتر مهدی ادیبی عضو هیئت علمی گروه آموزشی مهندسی عمران را برای مدت دو سال به سمت «رئیس دانشکده فنی و مهندسی» منصوب کرد.

در این حکم خطاب به دکتر ادیبی آمده است:

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تخصص، تعهد و تجارب ارزنده جناب‌عالی و پیرو ابلاغ سرپرستی دانشکده فنی و مهندسی به شماره 01/14099 مورخ 1401/2/20، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی از تاریخ 1401/8/21 برای مدت دو سال به‌عنوان "رئیس دانشکده فنی و مهندسی" منصوب می‌شوید. امید است در پناه ایزد‌منان و استفاده از نظر متخصصان و همفکری و همکاری با دیگر مدیران دانشگاه در پیشبرد اهداف آن دانشکده و انجام وظایف محوله با رویکرد برنامه‌محوری و تحول گرایی خصوصاً در فراهم نمودن بستر مناسب برای تربیت مهندسین حرفه ای، کارآمد و متعهد برای حل مسایل و مشکلات جامعه در راستای اهداف شعار سال (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین)، موفق و مؤید باشید. مزید توفیقات جنابعالی در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی را از درگاه خداوند متعال خواستارم.