ثبت فعالیت های پژوهشی سال ١٣٩٩ در سیستم گلستان برای محاسبه گرنت

با عنایت به فرا رسیدن زمان محاسبه گرنت سال 1400، خواهشمند است کلیه فعالیت‌های پژوهشی خود در بازه زمانی 01/01/1399 لغایت 30/12/1399 را همراه با مستندات آن در سیستم پژوهشی گلستان وارد نمایید. حداکثر زمان تعیین شده برای ثبت فعالیت‌ها ۳۱ اردیبهشت 1400 می‌باشد. لازم به ذکر است که هر سه مرحله تأیید ثبت‏ کننده، تأیید دانشکده و تأیید پژوهش می‌بایست برای همه فعالیت‏‌ها انجام شود تا وارد مرحله امتیازدهی برای محاسبه گرنت شوند. خاطر نشان می‌گردد اطمینان از ثبت صحیح اطلاعات فعالیت‏‌ها و مستندات بارگذاری‏ شده، قبل از تأیید آنها ضروری است. خواهشمند است از بارگزاری فایل Word مقالات و مستندات اکیداً خودداری شود. فایل پیوست دربرگیرنده مواردی است که قبل از ثبت فعالیت‏‌ها می‌بایست مدنظر قرار گیرد. در صورت بروز هر گونه مشکل و یا سؤال در این مورد، با کارشناس مسئول مدیریت امور پژوهشی و فناوری (آقای مهندس یوسفی) تماس حاصل فرمایید.

شماره‌های تماس: داخلی: 1105       مستقیم: 32201105       همراه: 09154534286